1 óra zumbázással mennyi kcal-t lehet elégetni?
Figyelt kérdés
Szóval ha például én minden nap zumbázok 1 órát és rendesen csinálom akkor mennyi kcal-t lehet vele égetni? Amúgy 165 cm vagyok és 48 kg.
Előre is köszönöm a válaszokat (:
15/L
2012. máj. 10. 23:13
1/4 anonim válasza:
Én jártam egy ideig zumbázni, az oldalán azt írták, egy óra alatt 600 kcalt is el lehet égetni, na ezt nem hittem el. :D Mondjuk aki nagy súlyú és nagyon intenzíven csinálja, annak lehetséges.
Találtam egy kalkulátort, eszerint ha közepes intenzitással csinálod, 378 kcalt égetsz el. Szerintem ez kb. reális, persze tuti nem pontos, de nem igazán számít, a lényeg, hogy mozogsz és remélem jól érzed magad közben. :)
2/4 anonim válasza:
A 48kg-dal te még hova akarsz fogyni?
4/4 anonim válasza:
MINIMUM 55 kiló kéne legyél! Ne várj fogyást, ígyis egy gebe vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!