Megengedhetem magamnak reggelire EZT?
A kívánt kg-ra lefogytam már, de a fenekemen és combomon van még zsír amitől meg kéne szabadulnom. Mégis két napja reggelire megengedem magamnak a fehér zsemlét + 1pohár enyhén cukros teát.
Tudom hogy butított szénhidrát, gyorsan felszívódó, de reggelire nem gond ha ilyet eszek? úgyis felhasználja a szervezetem, és a TK kenyértől, túrótól már lassan undorodom. :(
Hátráltat ez a további zsírpárnák leadásában?
Igen, tudom, szoktam variálni a reggelit. Csak sajnos pénztárcám miatt nem sok lehetőségem van. A napi kcal-t számolom ugyan úgy ahogy eddig és mozgok is heti 5ször 1 órát.
De igaz, odafigyelek jobban, nem akarom elrontani az eredményt.
Én sokszor eszem zabkását különböző ízesítéssel, vagy más zabpehelyből készültet. A sparban a fél kilós aprószemű sajátmárkás zabpehely 200 Ft általában, múltkor akciósan 120 körül volt. Ez nekem kb egy hónapig (néha kicsit tovább is) kitart. Ennek a lánynak nagyon jó receptjei vannak (pl. reggelire is) : [link]
Persze azért tudod variálni, h az anyagi lehetőségeidhez igazodjon, meg amit ő 0,5%-os, meg 0,1%- os tejjel csinál, csinálhatod 1,5-össel, esetleg kevesebb tejjel, kicsit felvizezve. Szóval kitartás, menni fog, amit elterveztél! :)
Sokan az mondják csak a kalóriák számítanak, de nem így van, mert a minőség is számít sajnos! A cukros, fehérlisztes, agyonfinomított kajáktól leszünk zsírosak és narancsbőrösek, ezért mondják hogy csak életmódváltással lehet tartósan fogyni, egészségesen élni, súlyt megtartani.
Ennek ellenére nem hinném, hogy gond hogyha néha becsúszik egy ilyen nap is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!