Van olyan aki reggelire csak gyümölcsöt eszik?
Figyelt kérdés
Mik a tapasztaltai tényleg több energiája van napközben ?2012. ápr. 9. 15:52
1/4 anonim válasza:
Reggelire egyél sokat, mert azt még napközbe ledolgozod.Ebéd után figyelj oda hogy csak gyümölcsöt yoghurt-ot egyél,kefírt.:))Lefekvés előtt 2órával ne egyél.Tehát reggelire érdemes szendvicset enni.:)
2/4 anonim válasza:
inkább gyomorfekélye van az illetőnek, ha hosszabb ideje csinálja
3/4 anonim válasza:
Nem ad sok energiát, és egyeseknek még savat is csinál, amitől még éhesebbek lesznek. Nem is értettem soha, hogy egyesek miért mondanak ilyeneket, hogy gyümölccsel kezdd a napot meg müzlivel. Két perc alatt éhen pusztulnék még ülő munka mellett is.
Szerintem ismered a mondást: Reggelizz úgy, mint egy király, ebédelj úgy, mint egy polgár, vacsorázz úgy, mint egy koldus.
Reggel kell az energia, ami felpörget, elindítja a napot, ami erőt ad.
A gyümölcs nagyon egészséges de szerintem hagyd uzsonnára vagy vacsi után vagy bármikor bármi mellé de nem helyette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!