Sikerült már vkinek lefogynia kcal számolgatás nélkül is?
Tudom,az lenne a legegyszerűbb megoldás,de nem tudom ezt megcsinálni,reggel megyek el itthonról,és csak késő délután,este érek haza,nincs időm se energiám így "kicentizve" enni.A túl kötött étrendet sem tudom betartani,amikor konkrétan meg van szabva hogy na most csak ezt eheted,semmi mást.
Szóval,vkinek sikerült már ezeken a módszereken kivül lefogynia?
Téveszméid vannak. A kötött étrend nem azt jelenti, hogy minden nap ugyanazt eszed. Csirkehúzból is 1000 meg 1000 féle ételt lehet csinálni, ahogy salátából is, meg mindenféle kajából. Annyi a különbség, hogy az van megmondva, hogy miből mennyit és napi hányszor.
Ha reggel mész el és este jössz meg, akkor előző este elkészíted a kaját, és másnap dobozokból eszed. Emellett nem árt, ha időt szánsz a testmozgásra is...
Én is begolyózom tőle..
A fehérjéket számold, hogy meglegyen grammra, és passzints hozzá alacsony kcal-os szh-okat, reggel pl. a zabpelyhedhez túró, vagy joghurt, napi 2 lédús gyümi is simán belefér, ebédnél is egyél a fehérjédhez sok zöldséget(nyersen, párolva, főzelékként..) meg kis adag rizst néha, este meg megintcsak savanyúságot, zöldségeket passzints a fehérjédhez.
Így nem fontos a kcal, mert a nagyobb adag zöldségben sincs sok, viszont jól telítenek, egészségesek, nem kell aggódni, hogy túl sok lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!