Fogyni csak az fog aki mozog is, nem elég ha csak étrendet változtat?
Figyelt kérdés
Ha valaki nem sportol, de mindig megy sétál ,gyalogol menés ben van az nem számít sportnak? Vagy ahhoz hogy fogyjon meg kell emelni a pulzus számot is?2012. máj. 8. 15:07
1/13 anonim válasza:
Én úgy fogytam, hogy csak diétáztam és heti kb 4-5 órát sétáltam/gyalogoltam. kb 1 órát egyfolytában heti 4x, 5x. 5 hónap alatt 12 kilót sikerült leadni. Én úgy gondolom a diéta megelőzi a további fogyást, a sport pedig lebontja a fent lévő zsírt. Így elkerülhetetlen a fogyáshoz mind a kettő. Persze a futás hatékonyabb lett volna, de a térdem sajnos nagyon fáj a futástól. A gyaloglást is használ fel kalóriát, tehát lehet vele fogyni, de érdemes rendszeresen és hosszan csinálni.
2/13 anonim válasza:
Ha sok rajtad a felesleg, akkor egy darabig fogyhatsz így, de később mindenképpen kell mozogni is.
3/13 anonim válasza:
Én sétáltam, kirándultam, de nem sportoltam mást.
Mégis sikerült lefogyni.
4/13 anonim válasza:
Én nem voltam túlsúlyos, 61 kg voltam és 175 cm. Viszont volt egy kis hasam és le akartam adni. Úgyhogy annyit csináltam, hogy nem ettem hat után, de előtte bármit. Mozogni semmit nem mozogtam. 2-3 hónap után 52-53 kg lettem és szép lapos lett a hasam. Ez nyilván nem mindenkire igaz, alkat kérdése. Egyik barátnőm napi szinten sportol és alig eszik, így is alig fogy. Szóval magadnak kell kitapasztalnod. Viszont ne higgy(!!!) az olyanoknak akik azt mondják, hogy csakis fogyókúrával nem fogyhatsz le. Mivel itt vagyok rá a példa én. Nekem személyi edzők mondták a képembe, hogy hazudok és biztos, hogy sportoltam. :D Igen, hát a szakértelem látszik....
5/13 anonim válasza:
Hát kipróbálhatod ezt a baromságot is, de ne legyél nagyon elkeseredve, ha nem lesz eredménye.
6/13 anonim válasza:
fogyhatsz,mivel a fogyás 70%étrend,30%mozgás..Viszont,mi értelme van fogyni,ha utána lógós marad a bőröd,semmi alakod nem lesz,csak sovány leszel?
Én azért akarok fogyni,h jól nézzek ki,ehhez pedig nekem hozzátartozik a feszes fenék,combok,has,stb...
7/13 anonim válasza:
Több, mint 15 kilót fogyta így, és sehol sem lóg a bőröm. Persze sokat sétáltam, kirándultam (ezt már írtam is az előbb), de nem sportoltam olyan értelemben, ahogy itt szerintem gondolod.
Sikerült, nem lett semmi bajom, nem lóg a bőröm, narancsbőröm sem lett... Van ilyen is.
Ezzel nem arra akarlak ösztönözni, hogy ne sportolj, csak a kérdésedre válaszolok.
8/13 anonim válasza:
Ja, és nem volt nagy túlsúlyom, 165 cm-höz akkor voltam kb. 61-62 kiló, mikor ezt elkezdtem.
9/13 anonim válasza:
90kg-rol fogytam most 71kg vagyok fél év alatt, nem sportoltam viszont mindig mozgasban vagyok, életmodot valltottam, kifejezetten nem is fogyokuraztam, nem lóg a böröm se..
10/13 anonim válasza:
szerintem viszont igenis fontos a mozgás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!