Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért állt meg a fogyás és...

Miért állt meg a fogyás és hogyan tudnék tovább fogyni?

Figyelt kérdés
170 cm vagyok és 65 kg voltam, most 61-62nél járok és 59 szeretnék lenni. Majdnem minden nap mozgok egy órát (vagy egy óra torna, vagy egy óra futás). Reggelire gyümölcsöt, puffasztott riszt, zöldséget eszem, ebédre általában húst salátával, vagy főzeléket, levest, vacsorára pedig csak fehérjét (tojás, hal, stb) és szénsavmentes ásványvízből kb 3 litert iszom. (nem eszem lisztet és cukrot egyáltalán)Min kellene változtatnom, hogy tovább fogyjak? (és ne izomból)
2012. máj. 8. 01:20
 1/5 A kérdező kommentje:
L23
2012. máj. 8. 01:20
 2/5 anonim ***** válasza:

1. kihagytad mióta kajálsz így, az fontos lenne pedig

2. a leves tök haszontalan táp, ugyanúgy, mint a főzelék.

3. a reggeli gyümölcsöt is kihagyhatod, a gyümölcs a gyümölcscukor miatt édes, ami ugye cukor. Mondjuk reggel még nem necces. De a reggelid amúgy tök nem jó szerintem. Bár még mindig jobb, mint a többi ember 80%-ának itt.

4. A húst eszel salátával, megint kicsit tág fogalom. Milyen húst? Nagy különbségek vannak hús és hús között.

5. Ehetnél többször is, a napi három étkezés nem a legideálisabb, 4, de inkább 5 kajálás kellene.

6. Szerintem amúgy csak türelmetlen vagy, a szervezeted valószínű most szokott hozzá a mozgás mennyiségéhez és a kajához, ezért lassulhatott a fogyás, adj egy kis időt magadnak.

7. Soha ne a súly legyen a célod, persze érdemes csekkolni, de mindig a tükör legyen a meghatározó, nem vagy te versenyző.

2012. máj. 8. 05:57
 3/5 anonim ***** válasza:

Természetes, hogy indőnként megáll, majd újra indul... Sőt, akár kicsi előtte még vissza is jön.

A szervezetünkben is van ciklikusság, 1-2 kiló ingadozás, vagy kis stagnálás... Ezek természetes dolgok. Ezért nem kell naponta méregetned magad, és ilyen görcsösen a kilókat figyelni.

Majd megy tovább, ne aggódj.

2012. máj. 8. 09:46
 4/5 A kérdező kommentje:

:)

1, egy hónapja eszem így, előtte annyi volt a különbség, hogy sokszor (majdnem minden nap) tésztát ebédeltem és néha ettem édességet.

3, mit javasolnál reggelire?:) sajnos én nem nagyon értek hozzá...

4, a hús salátával: pulyka vagy csirkemell grillezve, esetleg csirkecomb, a salátát pedig vagy joghurttal vagy olíva olajjal és borecettel készítem.

5, 4-5 szokott lenni: reggeli és ebéd között eszem egy joghurtot általában, vagy gyümölcsöt. Délután eszem egy két szelet sonkát, vagy hasonlót, de nem mindig, leginkább csak akkor amikor korán ebédelek.

6, tényleg türelmetlen vagyok:( egyébként szeptember óta mozgok ennyit, korábban csak hetente kétszer tornáztam.

Egyébként személyi edző vagy?:)

2012. máj. 8. 11:07
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem mérem magam minden nap, és már két- három hete stagnál:/
2012. máj. 8. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!