Izom nélkül nem lehet fogyni?
Figyelt kérdés
Ha csak futok meg gyaloglok, biciklizek és néha végzek edzéseket, akkor sem? Egészséges életmód mellett.2012. máj. 3. 20:05
1/8 anonim válasza:
esküszöm nem értem a kérdésed:D szívizmod csak van:P
2/8 A kérdező kommentje:
ajj :D a test többi részére értetem :P
2012. máj. 3. 20:23
3/8 anonim válasza:
Én sem értem. Úgy érted, hogy sehol sincs izmod? Egy pici sem? Akkor hogy nézhetsz ki?
4/8 anonim válasza:
csak futsz, gyalogolsz, bicajozol, edzést végzel és egészségesen étkezel? ilyen feltételek mellet nem lehet fogyni ki ne találd
Most komolyan szerinted mi más kell még a fogyáshoz ezeken kívül? Meg mi az hogy izom nélkül? izma mindenkinek van
Szerinted ha nem vagy kigyurt akkor nem is fogyhatsz?
5/8 A kérdező kommentje:
Az igaz, hogy a kevesebb izom kevesebb energiát használ?
De van rajtam, a vádlim tiszta izom a gyaloglástól meg a futástól.
2012. máj. 3. 20:33
6/8 Smartguy86 válasza:
Nincs olyan, hogy izom nélkül... jó ég.
Mindenkinek vannak izmai. Az izom az edzés hatására fejlődik. Igaz, hogy a nagyobb izom több energiát igényel, de sose lesz nagy izmod, ha nincs rendben az edzésed és az étkezésed. Ugyanígy igaz ez a fogyásra is! Sose fogsz lefogyni, ha nem eszel és nem edzel normálisan.
7/8 igen nemm válasza:
Gyakorlatilag semmi más nem kell ahhoz, hogy fogyj, mint a normális kaja, persze egy kis testmozgással :)
8/8 A kérdező kommentje:
Értem =) Köszönöm szépen!
2012. máj. 5. 19:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!