Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Izom nélkül nem lehet fogyni?

Izom nélkül nem lehet fogyni?

Figyelt kérdés
Ha csak futok meg gyaloglok, biciklizek és néha végzek edzéseket, akkor sem? Egészséges életmód mellett.

2012. máj. 3. 20:05
 1/8 anonim ***** válasza:
esküszöm nem értem a kérdésed:D szívizmod csak van:P
2012. máj. 3. 20:22
 2/8 A kérdező kommentje:
ajj :D a test többi részére értetem :P
2012. máj. 3. 20:23
 3/8 anonim ***** válasza:
Én sem értem. Úgy érted, hogy sehol sincs izmod? Egy pici sem? Akkor hogy nézhetsz ki?
2012. máj. 3. 20:27
 4/8 anonim ***** válasza:

csak futsz, gyalogolsz, bicajozol, edzést végzel és egészségesen étkezel? ilyen feltételek mellet nem lehet fogyni ki ne találd

Most komolyan szerinted mi más kell még a fogyáshoz ezeken kívül? Meg mi az hogy izom nélkül? izma mindenkinek van

Szerinted ha nem vagy kigyurt akkor nem is fogyhatsz?

2012. máj. 3. 20:29
 5/8 A kérdező kommentje:

Az igaz, hogy a kevesebb izom kevesebb energiát használ?

De van rajtam, a vádlim tiszta izom a gyaloglástól meg a futástól.

2012. máj. 3. 20:33
 6/8 Smartguy86 ***** válasza:

Nincs olyan, hogy izom nélkül... jó ég.

Mindenkinek vannak izmai. Az izom az edzés hatására fejlődik. Igaz, hogy a nagyobb izom több energiát igényel, de sose lesz nagy izmod, ha nincs rendben az edzésed és az étkezésed. Ugyanígy igaz ez a fogyásra is! Sose fogsz lefogyni, ha nem eszel és nem edzel normálisan.

2012. máj. 4. 08:25
 7/8 igen nemm válasza:
Gyakorlatilag semmi más nem kell ahhoz, hogy fogyj, mint a normális kaja, persze egy kis testmozgással :)
2012. máj. 5. 00:57
 8/8 A kérdező kommentje:
Értem =) Köszönöm szépen!
2012. máj. 5. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!