Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék fogyni? És kéne?

Hogyan tudnék fogyni? És kéne?

Figyelt kérdés

155 cm magas 12 éves lány vagyok. 48.5 és 49.9 között szoktam lenni? Én kövérnek látom magamat és mások is. Mit tegyek? Mennyi az átlag szerintetek?

Tudnátok tippeket adni, hogy hogyan tudnék lefogyni? Előre is köszönöm!:)

2012. máj. 5. 16:44
 1/3 anonim válasza:
Ha már 55 kg fölött vagy ott nagy baj van, mert túlsúlyos vagy. Hát nem kéne sokat lefogynod, csak hogy olyan 44-45 kg legyél. Zsíros kaják kivitelezésével és mozgással lehet lefogyni. Jelen esetben ne kell hogy a táplálkozásodon változtass (kivéve ha gyorsan szeretnél lefogyni) , de viszont sportolj, mozogj sokat! Naponta eddzés, aerobik, stb. Nézzél meg videókat, és az rengeteget fog segíteni! :)
2012. máj. 5. 16:54
 2/3 anonim válasza:

Vagy ha nem szeretsz annyira SPORTOLNI, gyakorlatokat végezni, csináld úgy, hogy élvezd is. Iratkozz be táncra, meg ilyesmi. A tánccal sokat formálódsz, vékonyodsz, és mégis élvezed.

(előző voltam bocsi, csak kifelejtettem ezt a részt)

2012. máj. 5. 16:56
 3/3 anonim ***** válasza:
Várd meg, amíg lezajlik az intenzív fejlődés időszaka, vagyis úgy 15-16 éves korodig. Addig elég, ha kerülöd a szemét ételeket, sok zöldséget és gyümölcsöt fogyasztasz, és sokat mozogsz.
2012. máj. 5. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!