Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Le szeretnék fogyni, és...

Le szeretnék fogyni, és megerősödni, ez igy jó lesz?

Figyelt kérdés
Egész életemben egy nagy kocka voltam, csak az első barátnőmmel ahogy szakitottunk tértem észhez, min is kell változtatnom. Szóval, a barátaimmal ha összemérjük az erőnket, mintpéldául, kéztörés, esélyem sincs ellenük, és még egy kissé kövérebb testalkatú is vagyok (Nem túlságosan 175cm és 65kg, de többrész felesleg), ezért ezen változtatni akarok. Nézegettem ilyen, testépitő programokat, de nemtetszett egyik sem ezért gondoltam felállitok egyet magam. 1 hete csinálom ezt, naponta 3x20 felülés,3x20 fekvőtámasz, és némi kéz erősitő gyakorlat súllyal, valamint hetente 3x15km kerékpár túra, valamint mától kezdve futok, naponta 1.5-3km futás. Ilyen programmal fogyhatok és megerősödhetek is? (Azt eszek és amikor időm van rá, nemnagyon figyelek oda, persze főtt étel minden nap van) 16/F

2012. máj. 3. 21:00
 1/2 anonim ***** válasza:
a kaja az alapja,kaja nelkul meg azt a 20 deka izmot is elveszitheted
2012. máj. 3. 23:35
 2/2 qwertzoo válasza:

Magadtól is elég jó úton sikerült elindulnod, de javaslom figyelmedbe a Fegyencedzés című könyvet.

Ha még javasolhatom, akkor ne edz minden nap. Elég heti 2-3 alkalom, de az kemény legyen. És edzések között mindig legyen pihenőnap.

2012. máj. 7. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!