Csupán mozgással tényleg nem lehet fogyni?
Fogyni szeretnék 6-7 kg-t, de ezt mozgással szeretném elérni, nem szeretnék diétázni, mert az evés a mindenem.
Nem eszem olyan sokat, de semmit sem akarok megvonni a szervezetemtől. Diéta címszóval nálam annyi jöhet, hogy lefekvés előtt 3 órával eszem utoljára...
Így tényleg lehetetlen lefogyni?
én meg azért nem mertem diétázni mert gondok vannak a csontjaimmal és észrevettem hogyha nem eszem rendesen akkor sokkal jobban fájnak, úgy oldottam meg hogy kevesebbet eszem, igyekszem folyamatosan csökkenteni a csoki adagomat.., és gyümölcsturmixokat eszem, tojást mert abban is sok a vitamin, kálciumot és nem mellesleg sokat vagyok a szabadban, eddig 7kg-ot fagytam, még kellene 5öt legalább. szerintem az a legjobb megoldás ha arra figyelsz hogy megfelelő vitaminok bejussanak a szervezetedbe és mozogj amennyi jólesik, sima mozgással is fogytam volt annó de keveset, amúgy olvastam hogy nagyon fontos a megfelelő kálcium bevitel ahoz hogy ne izomból fogyjál hanem zsirból
sikert kivánok :)
"hogy nagyon fontos a megfelelő kálcium bevitel ahoz hogy ne izomból fogyjál hanem zsirból"
Te, az a fehérje:D persze a kálcium is fontos, de az izom az fehérjerost
ha beviszel 2000kalóriát és lemozogz napi 3000kalóriát akkor elég könnyű kitalálni, hogy 1000kcallal többet égettél
ha ezt napi szinten megcsinálod 1 hét alatt lemegy 1 kg
Persze nem csokikat meg zsíroskenyeret kell csak enni de ha belegondolok fél kg ubical hamarabb jóllaksz mint 2 sor csokival pedig kb egyforma a kalóriatartalma a kettőnek
Én úgy fogyok napról napra, hogy sosem vagyok éhes fogyókúra előtt többször voltam éhes mint most és semmi különöset nem cisnálok
A fogyás a kalóriadeficiten múlik. Ha többet mozogsz, mint amit megeszel, akkor fogyni fogsz.
A feminás cikkeket meg fenntartásokkal kezelni, mert hihetetlen bullshiteket tudnak összeírni azok a ducijucik, akik még csak a TV-ben láttak edzőtermet, de osztják az észt, hogy hogy kell fogyni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!