Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen hatásos fogyókúrát...

Larra98 kérdése:

Milyen hatásos fogyókúrát ismertek?

Figyelt kérdés
13 éves vagyok és nem vagyok megelégedve az alakommal. az a baj, hogy ezt örököltem...tudom, így nehezebb lesz, de le fogok fogyni.! már csak valami hatásos módszer kell. annyira nem vagyok dagadt, de van rajtam felesleg. elgondolkodtam már fogyókúrás gyógyszeren is, de nemtudom, hogy nekem kiadnák-e. szerintetek? és ha nem, akkor valami fogyókúrás ötlet?
2012. máj. 6. 15:59
 1/2 anonim válasza:
Neked nem fogyókúráznod kell,hanem egyrészt ne aggódj,mert valószínűleg még fogsz nőni,tehát az a kis "fölösleg" el is fog tűnni,másrészt minél kevesebb gyorsételt,cukros édességet,üdítőitalokat fogyasztani,és sokat sportolni.Sport alatt nem azt kell érteni,hogy órákig fárasztod magad edzőtermi gyakorlatokkal.Keress olyan mozgást,ami szimpatikus.Menj el futni hetente 2x-3x egy barátnőddel,vagy egyedül,táncolj otthon fél-egy órát dinamikusan.Ez a leghatásosabb.:)
2012. máj. 6. 17:02
 2/2 A kérdező kommentje:
okéés.:D köszi.:)
2012. máj. 6. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!