Mi a véleményetek, strandra sem merek kimenni? (kép)
tudom nagyon rossz, aránytalan. nagy a csípőm vékonyak a lábaim..nem tudom mit csináljak,mert undorodom magamtól:(
hivtak most is strandra de tuti,hogy nem megyek el, mert a barátnőim vékonyak és csinosak én meg...
valaki adjon tanácsot,hogy mit csináljak, mit tornázzak..akármi:(
Ha kérdésed van tudok tanácsot adni, írj nyugodtan viszonylag értek is hozzá, szívesen segítek..
(utolsó)
A többiek elmondták hogyan, én azt mondom , hogy egy 10-est kellene leadnod. Amúgy jó alapanyag vagy, ha lefogynál, nagyon csinos lennél!
30N
Ne is haragudj Kedves Utolsó, de nincs igazad..
Bikiniben tök úgy nézünk ki mintha alsóneműben flangálnánk, és ezt mindenki így is nézi! Ha sokan vannak a strandon, akkor nem olyan feltűnő a sok husis lány, de azért még mindenki megnézi őket, hogy "hujjj.." és ezt nem kívánom senkinek, mikor ennyire lejön ez a 'vélemény' valaki fejéről amikor ránéz..
Akit nem érdekel ilyesmi, az nem is érzi kínosan magát, de akit igen.. az nem biztos hogy újra fog menni..
Meg kell nézni ha jó idő lesz, ha rosszul érzed magad a strandon akkor változtatni kell, ha meg nem érdekel, akkor örülhetsz!:)
Nagyon hasonló "alakom" van nekem is, és teljesen átérzem hogy a strandra se mersz lemenni. Nekem akkor is bűntudatom van kajálás után ha már rohadtul éhes voltam. És úgy érzem nincs jogom fürdőruhában flangálni.
Én a következőt csinálom: keveset eszem, és napi 40 percet mozgok intenzíven (a fitnesshez régen volt egy LessMills Body Combat c. DVD, azt csinálom 2x). Ha gondolod, írj egy PÜ-t, megoldjuk hogy neked is meglegyen ez a lemez ;) lekonvertálom, és feltöltöm, no meg mivel tényleg iszonyatosan hasonló alakunk van, próbálhatnánk közösen is fogyni. Mondjuk nem tudom hova valósi és mennyi idős vagy... de neten is tudunk jelenteni egymásnak :)
18/L
Nem keseregni kell, hanem tenni ellene, és tovább fogyni, ha nem érzed jól magad így! Szerintem se vagy vészes és 2 hónap alatt már csinos lehetnél diéta és kocogás mellett.
De addig meg, ha barátnők hívnak, menjél velük strandra. Gondolom azért a barátaid, mert úgy szeretnek, ahogy vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!