Mi a véleményetek, strandra sem merek kimenni? (kép)
tudom nagyon rossz, aránytalan. nagy a csípőm vékonyak a lábaim..nem tudom mit csináljak,mert undorodom magamtól:(
hivtak most is strandra de tuti,hogy nem megyek el, mert a barátnőim vékonyak és csinosak én meg...
valaki adjon tanácsot,hogy mit csináljak, mit tornázzak..akármi:(
63 kiló vagyok most 165 cm.
régen 50 voltam de egy hülye gyógyszer miatt meghíztam..
most 1 hónap alatt lement 5 kg de nincs akaraterőm:(
legyen akaraterőd!!! nem igaz...
én 3 hónapja csinálom, -7 kiló!
jajj, nehogy már ezért ne merj elmenni strandra..
láttam már nálad sokkal undorítóbb kövér nyanyákat is a strandon :D
Ez az alak még mindig jobb, mintha alul lennél dagi, felül viszont vetekednél egy vasalódeszkával (magamról beszélek).
Ha te lefogysz, bombaalakod lesz, mert legalább maradni fog melled is.
Egyébként egyáltalán nem vészes a jelenlegi helyzet sem. A dekoltázsod vonzza a tekintetet, egy előnyös fürdőruhával egy csöppet sem kell szégyenkezned!
Nyomás a strand! Bár most itt esik... Na, majd legközelebb! ;)
27/N
Ami lemaradt:
Sétálj! Sokat és erőltetett tempóban. Ez talán a legegyszerűbb aerob mozgás, mégis nagyon hatékony.
Én sem mennék így strandra.. bocs az őszinteségért, tudom le leszek pontozva, de nem érdekel, nem kell szépítgetni semmit..
Tök jól látod magad, kicsit mozogni kell, futni pl, vagy ugrókötelezni(kur*va nehéz lesz először, de legalább látványosan fogsz kicsit formásodni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!