Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek, strandra...

Mi a véleményetek, strandra sem merek kimenni? (kép)

Figyelt kérdés

tudom nagyon rossz, aránytalan. nagy a csípőm vékonyak a lábaim..nem tudom mit csináljak,mert undorodom magamtól:(

hivtak most is strandra de tuti,hogy nem megyek el, mert a barátnőim vékonyak és csinosak én meg...

valaki adjon tanácsot,hogy mit csináljak, mit tornázzak..akármi:(

[link]

2012. máj. 6. 13:18
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
tényleg fogynod kéne egy 10-est legalább. a lábaid nem vékonyak egyébként, max a felsőtestedhez viszonyítva:D
2012. máj. 6. 13:38
 2/19 A kérdező kommentje:

63 kiló vagyok most 165 cm.

régen 50 voltam de egy hülye gyógyszer miatt meghíztam..

most 1 hónap alatt lement 5 kg de nincs akaraterőm:(

2012. máj. 6. 13:40
 3/19 anonim ***** válasza:

legyen akaraterőd!!! nem igaz...

én 3 hónapja csinálom, -7 kiló!

2012. máj. 6. 13:56
 4/19 anonim válasza:

jajj, nehogy már ezért ne merj elmenni strandra..

láttam már nálad sokkal undorítóbb kövér nyanyákat is a strandon :D

2012. máj. 6. 14:17
 5/19 anonim válasza:
ugyan már,nem vészes egyáltalán!Nézzél körül a strandon,nagyon durva alkatúak lejtenek bikiniben!!!mit tegyél?Fogadd el magad!Ja és keressél a te alkatodhoz illő bikinit,az sokat dobhat!Szedd össze magad,ne lgyél ilyen kishitű és frusztrált!
2012. máj. 6. 14:55
 6/19 anonim ***** válasza:
55%
Egy kicsit tényleg kucu vagy. Kicsit De hogy ezért nem mersz strandra menni? Ne viccelj már! Akkora zsírdisznókat látni a strandon, mint a ház. Egyébként végezz aerob edzést min. heti 3-4x.
2012. máj. 6. 15:23
 7/19 anonim ***** válasza:

Ez az alak még mindig jobb, mintha alul lennél dagi, felül viszont vetekednél egy vasalódeszkával (magamról beszélek).

Ha te lefogysz, bombaalakod lesz, mert legalább maradni fog melled is.

Egyébként egyáltalán nem vészes a jelenlegi helyzet sem. A dekoltázsod vonzza a tekintetet, egy előnyös fürdőruhával egy csöppet sem kell szégyenkezned!

Nyomás a strand! Bár most itt esik... Na, majd legközelebb! ;)

27/N

2012. máj. 6. 15:45
 8/19 anonim ***** válasza:

Ami lemaradt:

Sétálj! Sokat és erőltetett tempóban. Ez talán a legegyszerűbb aerob mozgás, mégis nagyon hatékony.

2012. máj. 6. 15:49
 9/19 anonim ***** válasza:
30%

Én sem mennék így strandra.. bocs az őszinteségért, tudom le leszek pontozva, de nem érdekel, nem kell szépítgetni semmit..

Tök jól látod magad, kicsit mozogni kell, futni pl, vagy ugrókötelezni(kur*va nehéz lesz először, de legalább látványosan fogsz kicsit formásodni)

2012. máj. 6. 16:19
 10/19 anonim ***** válasza:
Szerintem abszolút nem az a kategória, amivel nem mehetnél strandra.. Nézz utána a neten, hogy mennyi fehérje+szénhidrát kell neked naponta és nyomjál egy jó csirke+hal+rizs+zöldség+gyümölcs+túró diétát minden nap keményen gyors gyaloglás és lemegy rólad mire megszokod az új életmódodat (kb 2 hónap) + súlyzós edzés sem árt:) Amúgy jól nézel ki és, ha időben elkezded nem lesz nagy dolog lefaragni 5-8 kg-ot
2012. máj. 6. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!