Fogynom kell még vagy csak beképzelem? (kép)
Tudom, hogy nem vagyok dagadt de szeretnék feszesebb alakot:)
" hónapja rendszeresen futok, bringázom, ellipszis trénerezem(mikor melyik jön össze)+RR Napi 20 perc önmagadért videójára tornázom.
Lesz ez még jobb is?
Ne bántsatok, olyan kis önbizalomhiányos vagyok:D
(a hátulról készült képek kicsit fura szögben vannak, de soha nem fényképezem magam tükörben, szóval nem értek hozzá:D)
Köszi az értelmes válaszokat:)
22/L
Linkek:
fiús alkat?
ezt eddig még nem hallottam:)
Igazából sosem voltam kövér, pedig bármit megettem.
Tavalyelőtt ősszel jött az új kapcsolat, rengeteg evés...Akkor híztam pár kg-t, de nem éreztem jól magam.
kétségbeesetten próbáltam leadni azt a pár kiló pluszt, ostoba diétákkal;)
azóta szerencsére rájöttem, hogy a rendes étkezés és a sport a kulcsszó.
Nem tagadok meg mindent magamtól, de amúgyis inkább az "egészségesebb" dolgokat szeretem.
és így jól érzem magam:)
A sport pedig mindennap ott van az életemben:)
Max 1-1 nap esik ki, mikor hullafáradtan érek haza a melóból és nem bírok mozogni sem:D
Pedig a testsúlyom nem változott sokat: 59-60 kg-ról 55-56 lettem.
Talán van egy kis izom?:)
juppi;)
köszi a válaszokat!!!
Poci és attól lefelé tökéletes! Viszont a felsőtestedet elhanyagolod! Futás, bringa, ellipszis... ezek mind csak alulra mennek! Közben pedig semmi hátad, ezáltal a feneked is nagyobbnak tűnik! Elölről is látszik, hogy kicsi a mellkörfogatod, illetve vékonyak a karjaid.
Ami a lényeg, hogy nagyon egyoldalúan sportolsz. De ettől függetlenül elfogadnálak;)
mar nekikezdtem;)
súlyzós edzéseket végzek bicepsz-tricepsz-hát-mell;)
remelem alakulok;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!