Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogynom kell még vagy csak...

Fogynom kell még vagy csak beképzelem? (kép)

Figyelt kérdés

Tudom, hogy nem vagyok dagadt de szeretnék feszesebb alakot:)

" hónapja rendszeresen futok, bringázom, ellipszis trénerezem(mikor melyik jön össze)+RR Napi 20 perc önmagadért videójára tornázom.

Lesz ez még jobb is?

Ne bántsatok, olyan kis önbizalomhiányos vagyok:D

(a hátulról készült képek kicsit fura szögben vannak, de soha nem fényképezem magam tükörben, szóval nem értek hozzá:D)

Köszi az értelmes válaszokat:)

22/L

Linkek:

[link]

[link]

[link]

2012. máj. 6. 03:24
1 2 3
 1/24 A kérdező kommentje:
Bár annyit még hozzátennék egy kicsit kisebbe képzeljetek el, a képek valamiért nagyon szét lettek húzva, főleg a hátsomról....
2012. máj. 6. 03:26
 2/24 anonim ***** válasza:
szerintem jó vagy, de ahogy gondolod
2012. máj. 6. 05:51
 3/24 anonim ***** válasza:

Szerintem szép alakod van, szerencsés alkat vagy, de fogyhatnál még.. A mozgás jó, de önmagában nem elég. A fogyás mindig akkor következik be tartósan, ha valamilyen jól megválasztott, egészséges, hosszútávú diétával kombinálod és beviszed a szükséges tápanyagot.

Tehát nem koplalsz, nem nullázod le a szénhidrát bevitelt stb stb... Sok jó dolgot találhatsz a témáról a shapeshifter.blog.hu oldalon. Az a csaj is hasonló alakkal kezdett januárban, most meg már a testépítő alakon dolgozik...

2012. máj. 6. 07:43
 4/24 anonim válasza:
Szia nekem tetszel így
2012. máj. 6. 08:11
 5/24 anonim ***** válasza:
ÓÓÓ he tökéletes :D segged olyan mint valami istennőnek! Szúrnám :P
2012. máj. 6. 10:01
 6/24 anonim ***** válasza:
Nincs veled semmi baj,max az önbizalomhiányod.
2012. máj. 6. 11:26
 7/24 A kérdező kommentje:

na most már nem tudom eldönteni:D

mégis mennyit kellene fogynom 2. válaszoló?

amúgy 168/55-56 kg vagyok;)

2012. máj. 6. 14:31
 8/24 anonim ***** válasza:

Szerintem tökéletes az alakod!

Fogyni maximum 1-2 kilót, ha nagyon ragaszkodsz hozzá (pl. belső comb, vagy csípő), de szerintem nem kell!

30N

2012. máj. 6. 21:32
 9/24 A kérdező kommentje:

nahát utolsó, nagyon aranyos vagy:)

amúgy figyelek az étkezésemre, mindig is egészségmániás voltam(persze ez nem jelenti azt hogy nem eszek tésztát, pizzát, édességet, ha épp megkívánom, hát megeszem, de amúgy cseppet sem vagyok hízékony hála èg;)

zabpehely, csirkemell, sali, túró, sok zöldség és gyümölcs mind jó barátaim:D

2012. máj. 7. 02:49
 10/24 anonim ***** válasza:

Nem kell fogyni, max erősíteni és formásítani picit.

De valaki válaszoljon már nekem: hogy lehet elhinni egy lányról hogy valóban önbizalomhiányos, aki kiteszi a tangás fenekét az internetre? Komolyan ez az önbizalomhiány? Én azt hittem ez valami egészen más tulajdonság, pont az ellentéte.....

2012. máj. 7. 11:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!