Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Sürgős! Egy hét alatt pár...

Sürgős! Egy hét alatt pár kg-t kéne fogynom! (? )

Figyelt kérdés
Pontosan egy hetem van, hogy min.3kg-t fogyjak. Tudom, hogy ez sok egy hét alatt, de nagyon fontos lenne. Minden nap edzek, de nem tudom, hogy mit egyek mellé. Az ebédet azt tudom, de szerintetek az jó lenne, ha egy almát reggel, egyet meg este ennék, mellette 2l folyadék. Ez így sikerülne? Köszönöm szépen a válaszokat! :) /Negatív hozzászólásoktól kíméljetek!/ :)
2012. máj. 2. 15:26
 1/8 anonim ***** válasza:
Az első héten le lehet adni 3 kilót. Azért mert az első pár kiló általában még nem zsírból megy le.
2012. máj. 2. 15:36
 2/8 Biaa*-* ***** válasza:
szerintem jó lesz..;) de akkor igyál ,ès sportolj sokat.:) én is kipróbálom
2012. máj. 2. 15:38
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. :) Amúgy meg sok zsír nincs rajtam, csak most a kg számít nekem, szóval ha nem zsírból megy le, nem gond. :) A sok folyadékkal kibírható ez a dolog. :)
2012. máj. 2. 15:42
 4/8 anonim válasza:
szerintem ne vacsizz és napi 2szer egyél és akkor is keveset! így legalább tuti sikerül és nem halsz azért bele...meg bajod se lesz...
2012. máj. 2. 15:43
 5/8 A kérdező kommentje:
Úgy terveztem, hogy reggel egy alma meg este is, mert az nem sok, de "ellensúlyozni" tudom valamennyire vele a menzás kaját.
2012. máj. 2. 15:44
 6/8 anonim ***** válasza:

box edzőm úgy szokta leadni a fölös kg-ot (hogy beférjen a súlycsoportjába) hogy felhúz egy speciális zárt ruhát és abban edz órákat.

Ez mellett léböjt kúrát tartott és naponta csak fél liter vizet ivott. Piszkosul kiveszi az energiát és hasmenése volt egész nap, de a sok vizet amit kiadott magából, abból lement jópár kg a mérlegen. Természetesen ez nem zsír volt és nem egészséges de ha ennyire fontos, én ezt javaslom...

2012. máj. 2. 15:58
 7/8 A kérdező kommentje:
Ti mit tanácsoltok edzésnek ehhez a fogyáshoz?
2012. máj. 2. 18:43
 8/8 Biaa*-* ***** válasza:
futás
2012. máj. 3. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!