Ha fogyizok, akkor 2g fehérje kell kilónként? Ha 75kg vagyok, akkor 150g. Mit egyek, hogy ez meglegyen egy nap, és nem nagyon vagyok hús párti. Egy héten úgy kétszer szoktam húst enni.
Figyelt kérdés
És a többi tápanyagból mennyi kell?2009. jún. 23. 18:05
1/3 anonim válasza:
csirkemell 0.25%-ban tartalmaz fehérjét. azaz 100gramm csirkében van 25g fehérje. azaz 150gramm fehérje 600gramm hús. De mivel nem szereted annyira ezért csináljuk azt mondjuk,h reggel iszol egy turmixot ami tartalmaz 25g fehérjét meg edzés után is ami szintén tartalmaz 25g fehérjét. 50gram minusz. És napi 400gramm csirkemell is meg is vaunk. A 400gramm nyersen értendő sütés után nagyjából lesz 300gramm. 300gramm csirkehús elosztva6 fele 50gramm husimusi kb 2 falat. mellé a 2 turmix megvan a napi 8 kaja és az anyagcsere pörögni fog.
2/3 anonim válasza:
sőt ha még így is sok a hús. akkor még lefekvés elött is betolhatsz egy turmixot a kaja vilátása képpen.
3/3 A kérdező kommentje:
ok, akkor fehérje turmix, ennyi husit még bevállalok.köszi!
2009. jún. 24. 13:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!