A gyors és hirtelen, nem fokozatosan elvett étel mennyiség okozhat valami egészségügyi problémát?
19 f vagyok!
178 cm és 90-105 kg közötti mi sok! olyan 70-80 lenne az ideális! ennyi is voltam 5 évvel ezelőttig mmíg aktyavn versenyszerűen boxoltam!
most leakarok dobni 20-30 kilót magamról!
eddig napi 1 fő étkezés(2-3 tányér étel) meg 1 iskolai étkezés(napi 3 egybeforditot margarinos,felvagottas szendvics) + napi 2-3 liter tea vagy limonádé!
ha ezt az étkezést leszoritom napi 1 étkezésre (1 tányér összesen) és a citromos cukros löttyöket is elfelejtem(sima víz vagy max ásvány) akkor annak lehet valami egészségügyi problémája? lehet valami bajom?
Igen lehet.
Ugyanis szervezeted megfelelő működéséhez tápanyagokra van szükség, ha ezeket elveszed az anyagcseréd lelassul, vagyis a fogyás nem lesz látványos.
Elég nagy bajod tőle, amit eszel az vagy. Ha elvonod a létfontosságú tápanyagokat, immunrendszered legyengül, fáradékonyabb leszel és még ezer más problémát okozhat.
Ha fogyni akarsz kell egy diétás étrend kb:2000 kalóriával
és rendszeres mozgás.
Ajánlom figyelmedbe a kardiózást.
A cardióról: [link]
Az hogy naponta egyszer eszel nagyon egészségtelen. Naponta 3-4szer kellene enni, de keveset és minőségi táplálékot.(rizs, zöldség, szárnyashúsok, soványtúró stb..)
Fehérkenyér, pörkölt, tészta(kivéve a teljes kiőrlésű és durumtészta)ilyeneket mellőzni kéne.
Étrendtervezéshez ajánlom a body.builder.hu-t.
Nézhetsz magadnak valamilyen zsírégető készítményt is, viszont diéta nélkül nem igen használnak ezek sem.
Vannak olyan fogyasztókészítmények, amelyek nem engedik felszívódni a táplálékot, ezeket is mellőzd szintén egészségtelen és az eredmény sem lesz tartós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!