Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Így mennyit fogyhatnék? 15/L

Így mennyit fogyhatnék? 15/L

Figyelt kérdés
165 cm-hez vagyok 50 kg. Eddig 48 körül voltam, és zavar ez a kis hízás. Ha nem eszek édességet, se chipset, és este megpróbálok 6-ig megvacsizni, ill heti kétszer járák aerobikra (egy zsírégető, egy alakformáló), szerdánként 40 percet bicikliznék szobabiciklin, menyit fogyhatnék? Főleg a combom szeretném. + kockás hasat tudok úgy elérni, hogy reggel és este 200 db felülést csinálok? ha igen menyi idő alatt?
2012. máj. 3. 14:01
 1/7 A kérdező kommentje:
Az olyat, hogy tészta, fehérkenyér nem nagyon tudom kihagyni a kajából, mert azt kell enni, amit anya főz, ő pedig nem fog fogyisat főzni:/
2012. máj. 3. 14:03
 2/7 Smartguy86 ***** válasza:

Még nőhetsz! Neked felesleges "fogyizni". Ne tedd tönkre a tested ilyen fiatalon, egyél rendesen. A cukrot azért kerüld meg a gyorskaját.

Sport menjen inkább minden mennyiségben! Helyi fogyás meg nincs! Hiába csinálsz felülést, az nem a hasi zsírt égeti el.

2012. máj. 3. 14:38
 3/7 anonim válasza:
75%
A kockás hasat nem lehet felülésekkel csinálni. Ahhoz fogyni kell, és az alapizomzatnak kell nőnie. Ha nem hagyod rá, akkor hasznodra válik.
2012. máj. 3. 14:39
 4/7 anonim ***** válasza:

Nőként ne akarj kockás hasat, az nem vonzó és nem is vagy te olimpikon.

15 évesen ne szobabiciklit használj hanem rendeset, aerobic sem kell, helyette inkább úszás. Az édességek elhagyása rendben van csak ezt tartsd is be, ha combból fogynál akkor pedig fuss/kocogj.

2012. máj. 3. 15:12
 5/7 A kérdező kommentje:
Futnék én, de még egy hónapig szobafogságban vagyok:D
2012. máj. 3. 15:22
 6/7 anonim válasza:
A szaladastol teleg le tud fogyni(amellett hogy nem eszik edesseget)??
2012. máj. 3. 20:45
 7/7 anonim válasza:
A futás meg a kardió nemcsak a zsírból vesz el, hanem az izomból is. Végezz keményebb edzést is, tehát kevés ismétlésszámmal, magas intenzitással. Pl. felhúzás, meg ilyenek. Konditerembe is lejárhatsz. Persze ez elég 3 kardió edzésenként, bár így elég hülyeség megállapítani, hogy neked mi a jó. Amúgy így nem fogsz olyan könnyen, de a zsírból többet adsz le. Tömegben talán növekedsz, de az izom lesz. :D
2012. máj. 3. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!