19 éves lány vagyok. 163 cm magas, 65 kiló. 3 év alatt feljött rám 10 kiló, de szeretnék visszafogyni 55 kilóra.
Sajnos rossz a szívem, könnyen rosszul tudok lenni megeröltető mozgásnál. Milyen tornát vagy sportot ajánlotok, ami megkíméli a szívemet? Mellette szeretnék diétázni is. Van valamilyen hatásos diéta? Mennyi idő alatt menne le ez a 10 kiló?
2012. máj. 2. 18:22
1/6 anonim válasza:
Sportolás terén sajnos nem tudok semmit javasolni, viszont én is hasonló cipőben voltam, így adhatok egy-két tippet. Elhagytam a cukros ételeket, szénsavas üdítőket és az édességeket. Ez már önmagában fogyaszt és a szívnek is csak jót tud tenni. Salátákat, zöldségeket, gyümölcsöket ettem, vagy párolt zöldségeket. Ezt mind egy nyári szünetben, azaz kb két és fél hónap alatt -10 kiló. Sportolni meg csak úszás, kocogás, felülés és minden egyéb nem megerőltető mozgás. Ezt tudom javasolni, teljesen egészséges és fitt élet :)
2012. máj. 2. 18:50
2/6 anonim válasza:
Én 4 hónap alatt fogytam 12 kilót azzal, hogy hetente kb 5x elmentem 1 órára sétálni, kb 5-6 kilóméter volt. Mellette diétáztam. Nem volt különösebben megerőltető és szép lassan lettünk a mérleggel újra barátok. Közben a kedvenc rádióműsoromat hallgattam úgyhogy elment az idő hamar.
Ha mégis foygni akarsz, akkor tedd, amit az előttem szólók mmondtak. A fogyáshoz nem kell futni, mint a mérgezett egér, egyszerűen mozogj sokat (szállj le a buszról, be használj liftet stb.) Ehhez nem kell fülön program. Hagyj el minden cukrot (különösen amire az van írva fruktóz, vagy kukoricaszirup), vigyázz, mert mindenbe beleteszik (pl. joghurtba). Az első pár héten érdemes lemondani a keményítőről (krumpli, gabona, rizs), pótold párolt zöldséggel, egyél sok sovány húst. Ne éhezz, sok sikert!
2012. júl. 17. 14:38
5/6 anonim válasza:
A szív egészségéhez nélkülözhetetlen:
C-vitamin
E-vitamin
Kalcium
Magnézium
Q10
Omega3 zsírsav (lenmagolaj!)
Kezdj el ezekből mindennap fogyasztani és először sétálj nagyokat, utána meg gyalogolj (remélem érzed a két mozgás közötti különbséget), majd kocogj.
2012. júl. 17. 20:42
6/6 poiu válasza:
Bocs, most látom, kicsit dadogós lett a laptopom (öltetőm). Mit gondolsz a válaszokat olvasván?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!