10 kg-t szeretnék leadni magamról lehetőleg nem étel diétával és nem 30 perces futásokkal mert azt nem birom sajnos :S mit tegyek?
Hát más megoldás nincs...fogyni csak ugy lehet,ha életmódot változtatsz.Ne várj a sült galambra,mert sport és normális étkezés nélkül nem fogol lefogyni.
Ha nem eszel semmit akkor igen,lefogol fogyni,de utánna ha egy szelet kenyeret fogol megenni az is megfog látszani rajtad.
Vagy ha eszel és utánna kihányod,kell az neked?Lefogyol 10 kg-t,de bulimiás leszel,a fogaid pedig tönkre mennek.
Lefogyni csak is egészséges táplálkozással és sportal lehet,és közben még az egészséged is megmarad...
Jó megértem nem akarod a diétát,akkor legalább egyél sok gyümölcsöt és igyál sok folyadékot...És mértékkel kell enni.
Próbáld ki az aerobikot,inerneten beirod a böngészőbe és kiadja a videókat.Legalább 10 percet minden nap...
Máshogy nem fogol tudni lefogyni...esetleg valami drága kapszulákkal.
Igen simán leadhatsz meg 20kg -ot is. Ezért találták fel a zsírleszivast.
Nem igaz ,hogy nem tudsz kimenni 30 percet kocogni és kicsit visszavenni az evésből..És amikor jön a nyár mindenki sír,hogy 2 hét alatt 10 kg-ot akar fogyni.Ne zabalj és mozogjal
Bicikli is jó..Meg vidd el kutyádat sétálni hosszabb időre (ha van)
És gyümölcsel meg vigyázz ! Napi 1-2 alma meg pl 1 narancs elég mert sok benne a gyumolcscukor(de inkább ezt edd mint a csokit)
Kevesebb evés, több mozgás. Ez a nyitja a titoknak.
Hogy az a több mozgás mi, gyakorlatilag mindegy amúgy. Futni én sem szeretek, nem is tudok. 15 kilót adtam le úgy, hogy sosem mentem futni. Van más mozgás is. Rengeteg gyaloglás, kirándulások (de akkor tényleg rengeteg!!), úszás, lépcsőzőgépezés... ezeket csináltam. Használt.
És nem kell diéta, de a mennyiségre figyelj oda. Este már csak mondjuk főtt tojást egyél, mást ne. Kevesebb cukor a teába, édességet nagyon fogd vissza. Tésztaételeket csökkentsd, sok sült húst egyél simán savanyúsággal, sok gyümölcs, zöldség. Minden eddigi adagodat felezd.
És ne számíts gyors fogyásra, nekem ez a 15 kiló több, mint fél év volt.
senki sem úgy kezdi,h bírja a 30perces futásokat,másfél hónapja járok futni,most vagyok azon a szinten,h 3x10percet tudok futni,2perces szünetekkel...
Nem úgy kell beleugrani,h zsupsz a közepébe,és heti egy-két alkalomtól meg ne nagyon várj csodát(-1kilókat meg pláne ne),1-2 alkalom ahhoz talán elég,h szinten tarts.3-4x1 óra amivel már eredményt is tudsz elérni szerintem.Menj el egy konditerembe,kérd egy személyi edző segítségét...
Ja,és a kajára annyi,h a fogyás 70-80%-a az étrenden múlik,és a maradék a sport..Szóval a helyedben átgondolnám az étrendemet is,és megpróbálnék okosan táplálkozni,ami nem koplalást,meg extra költséget jelent,hanem csak egy kis odafigyelést.(pl. cukor,fehér kenyér,krumpli,tészták száműzése,helyette párolt zöldséget,saláták,teljeskiőrlésű cuccok,stb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!