Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Belebuktam a fogyókúrába,...

Belebuktam a fogyókúrába, mindent visszahíztam?

Figyelt kérdés
Pár hétig fogyóztam, ment is le pár centi de 4 napja belebuktam, azóta csak zabálok mindeféle szénhidrátot halomra, mi lesz így velem? Egyre kövérebb, puffadtabb, pattanásosabb vagyok, ráadásul az emésztésem is felborult, tiszta rosszul vagyok, de nem bírom abbahagyni..ma felfaltam reggel majdnem egy fél kiló kenyeret, 3tojásos omlettel, most meg 2 doboz pudingot 350 g keksszel...tudom iszonyú mennyiség, fogalmam sincs hogy bírom ki, nagyon rosszul vagyok!!Adjatok tanácsot, vagy csak beszéljünk róla, vagy nem tudom, fogalmam sincs hogy bírok ennyit enni, segítség :(
2012. máj. 2. 15:06
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha ésszel diétázol, valószínűleg nem törnek rád falásrohamok.
2012. máj. 2. 15:18
 2/10 A kérdező kommentje:
Épp ez az, h nagyon is ésszel diétáztam(Lifetilt), és nem is éheztem...csak a boldogságzaba..
2012. máj. 2. 15:21
 3/10 A kérdező kommentje:
Mármint nem azért zabálok mert boldog vagyok, épp azért, mert nem vagyok az
2012. máj. 2. 15:21
 4/10 anonim ***** válasza:
Ha tudod te is, hogy pszichés oka (boldogtalanság) van a falásrohamaidnak, akkor miért nem fordulsz szakemberhez (pszichológus/pszichiáter)?
2012. máj. 2. 15:27
 5/10 anonim ***** válasza:
Próbálj valami rendszeres sportot bevinni az életedbe! Az is elég lehet, ha otthon felüléseket csinálsz, vagy kerékpározol, a lényeg, hogy legyen benne rendszeresség. Ez hátha a lelki gondjaidtól is elveszi a figyelmedet és nem fogod kajálással vigasztalni magad.
2012. máj. 2. 15:29
 6/10 A kérdező kommentje:

Mert olyan drága, és haszontalan, hogy annál még a mértéktelen zaba is olcsóbb...

Na jó, viccen kívül, természetesen voltam már szakembernél, mondanom sem kell, hogy tojt rám, sőt, kiröhögött!

Elküldött két recepttel, antidepresszánssal, meg xanaxxal..

2012. máj. 2. 15:31
 7/10 A kérdező kommentje:
Igen, szoktam súlyt emelni, futni, ellipszis trénerezni, de olyan az alkatom, hogy semmi sem látszik meg rajta, csak ha eszem, de az nagyon...
2012. máj. 2. 15:31
 8/10 anonim ***** válasza:
A lifetilt koplalás, még szép hogy felzabálod a hűtőt tőle. egyél 1500-1600 kcalt,tojást,tejtermékeket,húst,csomó zöldséget,gyümölcsöt,mérsékelt mennyiségű teljes kiőrlésű pékárut és mozogj heti 6x vagy minden nap intenzíven (futás,úszás,intervallum edzés,bicikli,súlyzózás,stb.) és meg lesz a hatása hűtőfosztás nélkül. saját tapasztalat,ezt vagy egy hónapja csinálom és lement 20%-ról 17%-ra a testzsírom,egyre jobban látszik az izom a hasamon,egyre szebb a bőröm,és fenemód jólérzem magam! pedig velem is voltak olyanok hogy becsúszott egy sajtos melegszendvics,vagy egypár rántott hús,vagy sült kolbász,de másnap jobban odafigyeltem vagy keményebben edzettem és nem lett tőle semmi bajom.
2012. máj. 2. 19:51
 9/10 A kérdező kommentje:

Hidd el, nem koplalás, nézd meg a mintadiétákat az oldalon...

Én vagyok a hibás az érzelmi evészetemmel :(

2012. máj. 2. 20:04
 10/10 anonim ***** válasza:

én is a lifetilt miatt kezdtem el. nem azt a diétát tartom, mert szerintem baromság 4 naponta ugyanazt enni, mikor más alapanyagokból is lehet ugyanazt előállítani változatosan. nekem is voltak ilyen zabálásos napjaim, azzal viszont az a baj, h nem egy nap lesz belőle, mert utána megint kívánja a szervezeted és nem bírsz visszaállni normálisan. ami a blogon is le van írva: akaratgyenge embereknek nem sikerül. ki kell bírni, tényleg ne kajálj félre, mert az az 5 perc boldogság, amíg betömöd a kajákat, több napos lelkiismeret-furdalást fog okozni és plusz kilengéseket.

kitartás, még nekem is van hátra jócskán... :)

2012. máj. 21. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!