Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan adjak le pár kilót?

Sandra989 kérdése:

Hogyan adjak le pár kilót?

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok,154 cm magas és 43,5 kg.Már sokan mondták,hogy kövér vagyok és ezt gondolom magamról.Anyu mindig mondja,hogy nem de én tudom.Kb.4 kg-t szeretnék leadni,de sehogysem tudok,pedig rendszeresen mozgok(tánc és Kangoo).Próbálok egészségesen enni,de szeretnék egy étrendet követni.Segítsetek!

2012. ápr. 30. 17:11
 1/4 anonim ***** válasza:
39 kilo akarsz lenni ???? te jol vagy???? :O
2012. ápr. 30. 17:29
 2/4 A kérdező kommentje:
Szerintem a 35 kg a pont jó.
2012. ápr. 30. 18:16
 3/4 anonim ***** válasza:

Úristen, eszednél vagy?!

Ugyanolyan magas vagyok, mint te, sportolok, egészségesen eszek és 46 kiló vagyok.

Ki a halál mondta neked hogy kövér vagy és mért gondolod ezt magadról? És mi az, hogy tudod, hogy kövér vagy? 46 kilóval tökéletes az alakom, te meg még kevesebb is vagy. Ezzel a magassággal a 43,5 kilós testsúly alultápláltságnak számít. 44,5 kiló lehetsz minimum, ahhoz, hogy egészségesnek mondjanak. 35-39 kilósan csontsovány lennél, anorexiás és gyenge. Verd ki a fejedből ezt a baromságot, mert tönkreteszed magad. Igazából még híznod kéne minimum 1 kilót, nem hogy fogyni.

20/N

2012. ápr. 30. 19:55
 4/4 anonim ***** válasza:
IGAZ amit írtál,térj észhez...és foleg egyél !!!
2012. ápr. 30. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!