Hogyan adjak le 10 kilót? Nyárra muszáj!
Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok.Ma voltunk orvosi vizsgán lemértek 170 cm vagyok és 75 kiló.Majdnem össze estem mikor megláttam,hogy 75 kiló vagyok.A doktornő azt mondta,hogy nem tudja mi lehet,de 65kg nak nézek ki,többnek nem.Mondtam,hogy 10 kilót le szeretnék adni,azt mondta,hogy ne csak 2-3at,de az semmi :( hogyan adjam le nyárig? vagy még többet is.. hasam az nem nagy,hanem fenekem és combom. Van itthon taposógépem nem rég kaptam,használjam minden este 20 percig + 1óra zumba? reggel ennék egy szelet kenyeret 10 órakor alma,narancs vagy valamilyen gyümi,ebédre ami van de csak 1 kanállal mindenből d.u gyümi meg este 6kor vacsi de este már nem eszek kenyeret. Hozzáteszem chipet és kólát meg se tudom mondani mi óta nem ettem,szóval... csokit is néha szoktam nem értem miért hizom :(2011. dec. 13. 17:21
1/8 A kérdező kommentje:
*chipset,bocsi
2011. dec. 13. 17:22
2/8 anonim válasza:
mindenn nap lefutsz 2km-t azt már le is fogytál nem kell taposógép meg ilyen szarságok csak futni,futni és futni :)
3/8 A kérdező kommentje:
Igen,futásra is gondoltam,elfelejtettem irni.Ameddig nincs hó,addig futok,utána pedig eljárok konditerembe,nincs más választás:) köszönöm a válaszod!
2011. dec. 13. 17:30
4/8 anonim válasza:
A barátnőm kislánya pont ilyen idősen pont ennyit pont onnan leadott zumba+otthonra kapott valamilyen edzőgépet megkérdem.
Evett rendesen, csak cukrot, lisztet óvatosan.
6/8 anonim válasza:
A gyerekek össze-vissza nőnek. Egyszer hízik egyszer nyúlik. Lehet h nyárra nőssz még 5 cm-t s akkor elfér rajtad a 75 kg. Fuss!
7/8 anonim válasza:
Élj egészségesen.
egészségsen táplálkozol, vitaminosan (természetesen)
sportolsz, edzel, futsz irták....
de ne kinozd magad
lehet a csontozatod nehéz !!!
normálisan kel élni és akor nem lesz baj
nemhiszem hogy le kell nagyon fogynod
mai emberek értékrendjével baj van
aztán ha véletlenül betegek lesznek minden fogyókura féléktöl meg csak néznek
(tehát komolyan nem kelv agodnod csak tartsd be amit fent irtam meg mások irtak)
8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm,betartom :)
2011. dec. 28. 14:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!