Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Így le lehet nyárra fogyni?

Így le lehet nyárra fogyni?

Figyelt kérdés
13 éves vagyok, 152cm és 46kg. Ez talán nem tűnik annyira soknak,de vékony és könnyű csontom van. Sajnos az elmúlt években túl sokat nassoltam, ezért nagyon sok zsír gyűlt össze a hasamon, fenekemen, combomon. A fenekem egy kicsit még narancsbőrös is, ami nagyon durva ebben a korban.. Tehát nem a súlyomat hanem a hájamat szeretném leadni. Ha minden nap sportolok egy órát, és nem nassolok, de normálisan eszek, akkor nyárra el tudom tűntetni a hájaim nagy részét?
2011. nov. 30. 16:36
 1/5 anonim válasza:
persze :) de egy kép sokat segítene :) lehet hogy nem is vagy még csak ducika sem :-) képet kérünk!!
2011. nov. 30. 16:44
 2/5 anonim válasza:

Persze hogy letudsz fogyni!

NE tölts fel képet!

2011. nov. 30. 16:55
 3/5 A kérdező kommentje:
2011. nov. 30. 16:56
 4/5 A kérdező kommentje:
de felraktam, mert így már elhiszik hogy kövér vagyok
2011. nov. 30. 16:57
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Serintem nem vagy kövér, de ha így nem érzed jól magad, akkor a sport jót fog tenni. Menjetek ki a barátokkal focizni, vagy biciklizzetek, iratkozz be táncra ha szereted :)

Örülök neki, hogy tudsz normálisan írni, nem ribancosan fotózod magad és nem akarsz koplalni. És ne kilóra nézd a fogyást, hanem azt nézd, hogy tetszik -e amit a tükörben látsz. :)

Sok sikert :)

2011. nov. 30. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!