Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nyárra fogyás lehetséges?...

Nyárra fogyás lehetséges? (bővebben lent! )

Figyelt kérdés

Sokan azt írták, hogy ezek a DVD-k semmi nem érnek, az itthoni tornagyakorlatok semmi nem érnek..nem fogysz csak izmosodsz..stb.

Akkor mégik hogyan lehetne lefogyni combról és (leginkább) hasról..hátról?! :(

2011. dec. 11. 10:14
 1/10 anonim ***** válasza:

Bocsi hogy nem a kérdésre válaszolok,de ez engem is érdekelne.

Miket kell enni?

2011. dec. 11. 11:02
 2/10 A kérdező kommentje:
OKé, várjuk a válszokat! :)
2011. dec. 11. 17:27
 3/10 anonim ***** válasza:
Úgy látszik nem nagyon jönnek...Majd emeld ki.
2011. dec. 11. 19:53
 4/10 A kérdező kommentje:
jó :D
2011. dec. 11. 19:56
 5/10 anonim válasza:

Igen is érnek szerintem!

De kell hozzá étrendet is változtatni ha fogyni szeretnél, plusz torna, futás, ilyesmi...

Ja, és én is elmondom, mint már sokszor-sokan: HELYI FOGYÁS NINCS! Ha fogyni szeretnél, az mindenhonnan megy le, és sajnos a problémás részről szinte legutoljára... :(

2011. dec. 11. 20:23
 6/10 anonim ***** válasza:

A fogyas egyszeru matek. Bevitt kaloriak minusz elegetett kaloriak.

Vagy a bevitt kaloriakat csokkentsd, ha utalsz mozogni, vagy az elegetett kaloriakat noveld, amit mozgassal a legegyszerubb. Ha vannak torna DVDid, akkor hasznald oket nyugodtan, mert jok! Minden percben amit tornaval toltesz, kaloriat egetsz el. Ha ezt nem potolod, akkor a test a zsirbol fog energiat eloallitani es elkezdesz fogyni.

Nagyon fontos, hogy ne koplalj. A koplalas ellentetes uzenetet kuld a testnek, azt mondja, hogy ehinseg van, raktarozz el mindent!

Van egy hormon - leptin - ami a fogyasert nagyban felelos. Ha bekajalsz, akkor emelkedik a leptin szint es a test nem fog raktarozni. Ahogy csokken a leptin szint a test elkezd raktarozni. Okosok szerint a leptin szint kb. egy het alatt esik le, ezert azt javasoljak, hogy iktassunk be egy csali napot minden heten, amikor csalunk, vagyis olyat eszunk ami nem resze a dietanak. Pl. pizza, teszta, fagyi.

Az izmosodassal nincsen semmi gond! Nagyon sokat kell tornaznod ahhoz, hgy az izmaid latvanyosan megmutatkozzanak. Viszont minel tobb izmod van, annal tobb zsirt egetsz el. Mivel a labadban/korul vannak a legnagyobb izmok, azokat mozgatni a legmegeroltetobb es a legtobb oxigen nekik kell (comb, fenek stb). Ajanlott azokkal kezdeni a tornat, hogy jol kifarasszon, utana kisebb izomcsoportokat megmozgatni. Az izmoknak energia kell es tobb izom tobb kaloriat eget el. Az olyan fogyas ahol nem epitesz izmot nem szep, mert logni fog a bor es faradekony, gyenge lesz a test. A legjobb ugy fogyni, hogy kozben szep formas izmokat epitesz. Megegyszer mondom, ne ijedj meg mert nem lesznek Arnold bicepszeid, mert ahhoz komolyabban kell gyurni.

Nem kell orakat tolteni a konditeremben, vagy orakat a teve elott a dvdvel, eleg egy 20-25perces komoly atmozgato torna, ami utan folyik rolad a viz es lihegsz. Az ilyen torna utan meg orakkal is egeted a zsirt, ellentetben az olyannal amikor 50perces bicikli utan meg atlepsz az elliptikus gepre egy 35 perces menetre. (hasznos az is, de idopocseklas az intenziv mozgassal szemben).

Egy heten egyszer iktass be jogat, annak csak az elonyeit fogod elvezni.

gondolom az etkezes fontossagarol es milyensegerol nem kell irjak, ugye?

2011. dec. 13. 19:33
 7/10 A kérdező kommentje:
Nagyon Szépen Köszönöm a hosszú válaszodat! EZt fogom csinálni :)
2011. dec. 13. 20:03
 8/10 anonim válasza:
Nos én nme vagyok egy sóbert norbi de egy 3 éve testet építek és egy barátom segitséget kért tőlem hogy segitsek neki lefogyni 125 kilóval elkezdtük a kúráját 3 hónapja most ért le 100 kilóra :) az étrendel nemosk mindent csináltunk volt egy közös ötletünk miszerint mivelhogy ö délelött nem jut nagyon normális étel közelébe ezért mindig este bezabál mikor hazaér nos mi bevezettük hogy elalvás elött 2 órávalnem esziksemmit és délig pedig csak gyümölcsöt tehát déltől kb 8ig 9ig azt és anyit eszik emenyit acskakar ! de ez mind természetesen nem ment volna neki ha nem edz heti 4szer 2 órát ! szóval kitartás és csak rajtad múlik ezt tartsd szemelött ha eléggéakarod mennifog és nyármég iszonyú messze van, mindent bele :D
2011. dec. 13. 21:45
 9/10 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Az étrendeden próbálj változtatni. Kevesebb kenyeret, tésztát egyél, inkább délelőtt, ha nincs más megoldás.

Sok zöldséget és gyümölcsöt egyél, semmi bolti üdítő.

Én a cukrot édesítőre cseréltem, eleinte szörnyű, de megszokod idővel. Elkezdtem futni és máris szept óta 6 kg-ot fogytam.

A futás a legjobb megoldás. Heti 3-4 alkalom, alkalmanként 30-40 perc. A combod gyönyörű lesz, feszes kb 1-2 hónap múlva fogsz csodálkozni.

Sok sikert!

Ha kérdésed van, keress meg priviben!

2011. dec. 14. 09:12
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönööm a váalszokat! Megpróbálok mindent! :D (egyébként 176 cm 68 kg. :( )
2011. dec. 14. 14:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!