Áhh segíts kérlek, adj tanácsot, nem bírom tovább, itt ülök az ágyon és bőgök, teljesen kivagyok, mit tegyek ellene, mivel tereljem el a figyelmem, kérlek?
nem bírom tovább... régen anorexiás voltam, de nem bírok kijönni belőle, pedig ha tükörbe nézek hányok, 165cm 40-45 kg körül mozgok, nincs testem, csak bőr és csont ma is amikor fürdés után bekentem magam a csontot kentem, kivagyok mind lelkileg mind testileg, és most fogok vizsgázni is sokat tanulok több ételt kívánok, ma ezeket ettem de szörnyű bűntudatom van csak ezen kattogok
reggel főtt húsokról a húst (csontleves volt előző nap vacsorűra azt azokról szedegettem le a húst) vegyesen csirke, sertés, marha de nem volt valami sok, egy kistányérnyi ha v olt ha annyi, 4sz csirkeseonka,, 1 kocka sajt, uborka, 3 db abonett 19kcal/db
tízórai 2 alma
ebéd-na itt nagyon megkívántam a zabpelyhet ezért 50-60 dkg közötti mennyiséegt főzte fel 1ek kókuszreszelék, 175gramm joghurt 20dkg túró 5db abonettel, ezek így ettem, majd utána a kását(ert eddigre hűlt ki)
uzsonna 3db abonett 1alma, 175gramm joghurt
vacsora fél 9kor
na itt van nagyon nagy bűntudat 2 graham kifli, 2-2sz csirkesonka, 1tv paprika, 8 levél saláta, pici mustár
4 gerezd mandarin
még tanulok vagy éjfélig de szörnyű bűntudat nem is tudok másra koncentrálni
jaj annyira jól esett leírni még így remegő kézzel is
ne haragudj ha fárasztalak, tiszta h.lye vagyok.....
Szia! Én vagyok aki kijött anno az anorexiából.
Az a probléma hogy méred az adagokat. Ebből is látszik, hogy még mindig zavar nehogy többet egyél. De ez még mindig kevesebb mint amit egy fogyókúrásnak ajánlanak, ergo kevés. nagyon kevés. Ráadásul rettentő kevés szénhidrátot eszel, így csodálkozok hogy nem esel össze egy nap...
Ha annyira zavar hogy nehogy hízz, akkor egyél reggelire, délelőtt szénhidrátot. Teljes kiörlésű kenyeret. Piritósnak egy-két szeletet.
Este pedig nyugodtan ehetsz túrót. Én úgy szoktam hogy belevágok hagymát, teszek rá 3-4 kanál tejfölt. összekeverem, és vágok bele sonkás felvágottat. Isteni finom!! próbáld ki! Ezt is nyugodtan eheted egy piritós mellé. De ez még így mindig diétás kaja.
Fejben el kéne döntened hogy nem figyelsz az adagokra mert amíg ennyire odafigyelsz miből hány dkg-ot eszel, és méred is ráadásul, az nagyon arról árulkodik hogy továbbra is szorongsz, nehogy többet egyél.
Kezdj el rendesen táplálkozni, és menj el hetente 3-4szer futni egy órát. Hidd el csodás alakod lesz. Nem sovány leszel hanem vékony, és kicsit izmos. Az ezerszer szebb alkat, nem gondolod? :)
Én is most ezt teszem és nagyon jó alakom lett!! Természetesen én azért ennél jóval többet eszek, mert a futáshoz kell energia. De rá fogsz jönni, hogy 2-3 alkalom után imádni fogod a futást! Természetes drogot szabadít fel a szervezetben, éppen ezért kiegyensúlyozott lesz a hangulatod, és egészséges is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!