Mindenki le fog fogyni, ha koplal? (pl. napi 500 kcal. )
Nem, de cserébe még epét is hányhatsz orrodon-szádon keresztül, mint ahogy én tettem két hónap után, mikor buta kamasz voltam és koplaltam.
A megoldás egyszerű, amit ha betartasz, egy héten belül eredményét látod (kezded látni).
5-6szor egyél naponta, kis adagokat, ezekből:
-tojás (félkemény a legjobb)
-túró (félzsíros vagy zsírmentes, végtelen, főleg lefekvés előtt)
-csirkemell, hal( akár éjjel is)
-zabpehely (reggel!)
-kávé,tea (reggel)
- édesburgonya, brokkoli, saláták (köretnek)
-teljeskiőrlésű kenyér, de ha az drága,akkor olyan kis extrudált szar,ami amúgy finom
-gyümölcsök,de estefelé már ne nagyon
-edzések előtt protein szelet, l-carnitine-s ital
-fehérjeturmix
(utóbbi 2 opcionális)
Sok sikert! És tuti nem leszel éhes! Naponta 2-3szor is mész majd üríteni akár, úgy felgyorsul az emésztésed. De mozogj is valamit!
A diáta alapja a megfelelő SZILÁD ÉTKEZÉS.
Protein növelés tápkieggel (egg, micellar casein, whey alapúak), mivel csökkented a szénhidrátbeviteled. Gyümölcs nuku.
Párolt zöldségek orrba-szájba. Szénhidrátnál lassú felszívódásuk használata tápkieg esetében Palatinose, vagy zab, risz,
hajdina stb. stb.
Esszenciális zsírok mint MCT olaj (pl. Stillmass-tól) omega, olvia, lenmag.
Figyelni érdemes összeválogatni a megfelelő felszívódású zöldséget párosítani a megfelelő szénhidráttal.
Napi 3 liter folyadék: ásványvíz, gyógyteák, tea
Szóval érdekes játék.....
Szia!
Én már 2x is csináltam 600-800 kalória közötti diétát, kb 3 hétig és egy darab grammot sem fogytam tőle!!!
Mindenki mondta, hogy kórházba kerülök és visszajönnek a gyorsan leadott kilók, erre semmi nem ment le az ég egy adta világon, pedig a másodiknál még szobabicikliztem is.
Tuti, hogy többet nem vágok bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!