Szeretnek lifetilt-tel fogyni, mennyire csökkenthetem le a napi kcal-bevitelt szoptatás alatt?
Elvileg szoptatás alatt nem ajánlott :(
Heti 3-4x 1 órás edzes,2-3x fel óra kocogás. A gyerkőc 15 hónapos,de nem szeretnem meg elválasztani.
Szerintem amíg szoptatsz, semmiképpen se diétázz, illetve ne csökkentsd a kaját, mert ha nem okosan csinálod (amire az itt fórumozók egy részéből kiindulva van elég nagy esély), akkor a tápanyagbevitel hasznos része is csökkenni fog, ami nagy eséllyel lesz kihatással a tejedre, így a babára is.
A mozgás szerintem mehet, de csak fokozatosan.
nem hiszek a fogyasztó tablettákban :) az kizárt!
az edzeseket elkezdtem már kb. 1.5 hónapja,s a kaját is visszább vettem,le is ment kb 8 kiló,de meg legalább ennyit szeretnek lefogyni. Sajnos azok köze tartozom,akik szüles után nem hogy lefogynának,en híztam rendesen :(
A futással elegge hadilábon állok,a bokám az első pár lepes után elkezd fájni,pedig rendesen bemelegítek.
Edzeskent a lifetilt edzesek közül választottam,nagyon szeretem,kemeny,de jó! Csak sajnos a dieta nelkül nagyon lassú így a folyamat :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!