Szoptatás és fogyókúra? 2 hónap múlva esküvőre vagyunk hivatalosak és addig szeretnék minél többet fogyni.
az biztos hogy a szoptatással fogysz de viszont oda kell figyelned mit eszel mellette és csak mértékkel
elvileg a gyerek belőled táplálkozik.pl:nézz meg egy szoptatós anya kutyát milyen sovány.Biztos beválik csak figyelj komolyan oda az étkezésedre.Sok sikert!!
Szia! Én is híztam az elején a szoptatás miatt, mert iszonyat éhségem volt mindig, nem győztem enni, 3 óránként mint a baba...:( Unokatesóm ezzel fogyott le 18 kilót, én is ezt szeretném most elkezdeni, választhatsz kedvedre valót, egészséges, és nem kell főzőcskézned magadnak, és szerintem az ára is megfelelő, kb 11200ft hetente, de reggeli, ebéd, vacsora, és csak azt szabad enni. mellé mindenképpen tornázzál is! Sok sikert!
szia!
A lányom 5 hós, de sajna már nálunk is csak albi cici van. Úgy fogyózom mint régen is. Saláták, szárnyas hús, gyümölcs, és minden este kocogás. Így lemegy heti egy kiló, és a reggeli tejcije is megvan még manómnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!