Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék fogyni?

Hogyan tudnék fogyni?

Figyelt kérdés
Hello! 16 éves vagyok. 180 centi magas és 110 kiló. tudom hogy ez rengeteg, de tenni szeretnék ellene. egy 80-90 kilóra szeretnék lemenni. Nem lesz egyszerű, de mindent megteszek érte. Annyi lenne a kérésem, hogy tudnátok fogyási módszereket? Testmozgás, étrend és ilyenek.

2012. ápr. 27. 19:48
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem semmi tömeged van. Én is 180 cm vagyok, de még nem voltam 97 kg-tól több, viszont nem csak tespedéssel szereztem meg azt a súlyt. :D Természetesen meg kell reformálnod az étrendedet, el kell kezdened valamit sportolni, de a legegyszerűbb a kocogás, bicajozás, vagy ha van motiváció és egy kis pénz, akkor irány az edzőterem. Ismerkedj az alapokkal, a gugli a barátod...
2012. ápr. 27. 19:54
 2/5 A kérdező kommentje:
biciklizni szeretek, szoktam is, és intenzívebben fogok ezentúl. Edzéssel az a baj, hogy azzal mégnagyobb darab ember lennék, mert ugye az izomzatom is nőne.
2012. ápr. 27. 19:56
 3/5 anonim ***** válasza:
Az edzőtermi edzéssel kapcsolatos teóriád nem feltétlenül állja meg a helyét. Véleményem szerint egy 'X' kg tömegű izmos test esztétikusabb, mint ugyanaz az 'x' zsíros test esetében. :) Szólj, ha nem így látod! Amúgy, ha az edzés mellé bicajozol vagy kocogsz és az étrendedet is úgy alakítod, csökkenni fog a testtömeged és még egy kis izmod is lesz.
2012. ápr. 27. 20:05
 4/5 A kérdező kommentje:
izmom az most is van. 2 évig jártam gyúrni. azzal felhagytam már, bár lehet előről kéne kezdenem. az izomzatommal nincs gond, a génjeim is ilyenek :)
2012. ápr. 27. 20:12
 5/5 anonim ***** válasza:

Biciklizéssel és kocogással nem érsz el semmit. Ide kőkemény zsírégető torna kell.

[link]

Ajánlom ezt az oldalt itt sok tornát le lehet tölteni. 6-8 hét múlva , ha intenzíven csinálod akkor látható lesz az eredmény.

2012. ápr. 30. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!