Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen salátákat lehet enni,...

Milyen salátákat lehet enni, amik nem hízlalnak és finomak?

Figyelt kérdés
Receptet is jó, ha mutattok, vagy valami oldalt, vagy Ti is leírhatjátok!
2009. jún. 22. 14:09
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Sopszka saláta sajt nélkül: paradicsom+uborka összevágva, hozzá kis lilahagyma.

Hússaláta: Lollo saláta (az a fodros) + reszelt répa, paradicsom, esetleg paprika, tojásfehérje, csirkemell (vagy sonka), némi olivás öntettel.

2009. jún. 22. 14:27
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Az a titka, hogy ne legyen rajta tejszínes, majonézes öntet.És olivaolaj is csak pár csepp.És ne tégy bele borsót, krumplit, kukoricát, babot.A sajt is kizárva.Esetleg kefír.Én tzazikit szoktam csinálni.Az uborkának van a legkevesebb kalóriatartalma.
2009. jún. 22. 14:32
 3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen! :)
2009. jún. 22. 14:53
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Erre esküszöm:) : Salátalevél + paradicsom + uborka + tonhal, öntetnek lehet kapni citromos olívaolajat, annak még a kcal tartalma is kevesebb, és finomabb is!
2009. jún. 22. 15:12
 5/5 A kérdező kommentje:
A tonhalat és a húst nem szeretem :) Viszont a párizsit, szalámit nagy nehezen megeszem. :)) Biztos nélküle is finom, kipróbálom. Köszönöm! :)
2009. jún. 22. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!