Étrendkiegészítők hízlalnak?
Hát étrendkiegészítőt rengeteg dologra lehet mondani. Az egyetlen étrendkiegészítő ami képes hízlalni az a tömegnövelő mert abban szénhidrátok vannak.A fehérjék, vitaminok, ásványporok is étrendkiegészítők de azok semmilyen körülmények között nem tudnak hízlalni.
Az hogy a tömegnövelő hízlal e az dönti el hogy mikor és hogyan használod, én hallottam már olyanról hogy valami hülye itta ezerrel mert azt hitte attól izmodosik ,de csak elhízott.
höhö, félre olvastam.
lemész az utcára, leszúrsz valakit. hazaviszed, lakmározol belőle.. hizlalt? nem. a tápkiegek is csak kaják.
Igen, van amelyik igen.
Én pl elkezdetm szedni L Karnitin-t amire azt mondták, hogy zsírégető hatású. Mellette heti 4x 50 percet mozogtam, diétáztam, este már csak kefirt ettem és felszedtem 4 kg-ot. Már sok cuccot kipróbáltam, de az ilyen testépítős dolgok nem jöttek be, csak vastagabb és tömegben nehezebb lettem tőlük, pedig betartottam a dobozon lévő utasításokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!