Mennyi idő alatt fogyhatok 5 kg ot?
Nincs sok súlyfeleslegem igy tudom hogy a fogyás lassaban indul be. 176cm 58 kg L/18
Heti 4x-5x 4km futás
Reggeli-tizorai: 3dl zöld tea
egy ananász egy grepfut 1-2narancs vagy 100gramm eper
Ebéd: 150gramm csirkemell savanyúkposztával vagy paradicsommal és kigyóubival
Uzsi: 15rammm Kesudio(150kcal)
vacsi:répa ubi paradicsom jégsaláta vagy 30dkg sajt
Az első étkezésed mindig szénhidrátban gazdag legyen, legjobb a zabpehely. Ezer féle módon készíthető. Fehérje turmixal lenne a legideálisabb.
Tízóraiként mehet a gyümölcs.
Ebéd jó, ha kiegészíted megfelelő mennyiségű szénhidráttal is, pl rizzsel.
Uzsonnánál még jó lenne a csirkemell, vagy valami más fehérjében gazdag étel. A rizst itt kiválthatod a zöldségekkel.
Vacsoránál pedig magas fehérjedús ételeket fogyassz. pl : túrót
Nem tudom milyen a kondíciód, de kezdésként valami aerob
mozgást ajánlanék, 1 órás intenzitással. Ez mehetne minden nap. Mellette pedig heti 3X súlyzós gyakorlatokat.
Szerintem 2 hónapra tervezz és sikerülni fog.
176 cm 58 kg és fogyni akarsz? Miért?
én 178 vagyok és 77 kg, 65 kiloig akarok lefogyni:|
reggelire azért a zöld tea mellé nem ártana egy 2 tojásos rántotta néha napján a gabonapehely helyett
a változatosság gyönyörködtet :)
a csirkemell zöldséggel a legjobb dolog
de tényleg a reggeli a legfontosabb, ezt nem csak poénból olvasod mindenhol
tudom, van, aki nem tud rögtön enni, miután felébred, de lassan hozzá lehet szokni, egészséges
:) sok sikert
Köszi:)
de kb hány hét alatt sikerülhet?
Reggeli: lassan felszívódó rostos szénhidrát dús ételek.(zabpehely, tk kenyér)
Tízórai: szervetlen tápanyagok(zöldségek), vagy kefir, natúr joghurt, tehát fehérje. ilyenkor már ne egyél szénhidrátot. és külön kiemelem, hogy puffasztott rizst meg ilyen szarokat ne egyél, mert mindenki azt hiszi, hogy az milyen jó, közben annyi benne a kalória mint a csokiban, hülyeség.
Ebéd: fehérje(csirkemell, tofu) kevés szébhidrát(rizs, de krumplit ne egyél) zöldség
Uzsonna: fehérje(túró, fehérjeturmix)
Vacsora:fehérje(túró, fehérjeturmix)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!