Mennyi idő alatt fogyhatok le 5 kg-t?
Figyelt kérdés
Elkezdtem úszni legalább heti 3-szor és szálkásító diéta szerint étkezem.2012. ápr. 15. 22:21
1/7 anonim válasza:
Ha gyors az anyagcseréd, akkor szerintem az öt kiló kb. három hét alatt le fog menni (a folyadékapú súlyvesztést nem vesszük figyelembe).
3/7 A kérdező kommentje:
ilyen kevés?:O én azt hittem, még fél év múlva is ezzel fogok küzdeni.
2012. ápr. 15. 22:52
4/7 anonim válasza:
Ha heti háromszor egy órát úszol, plusz még odafigyelsz a kajára is (semmi süti, semmi kalóriabomba besorolású élelmiszerek) akkor simán lefogyhatsz 5 kilót. Ha még stresszelsz is mindez mellé akkor meg 100 % a fogyás :)
5/7 A kérdező kommentje:
ez most még jobban fellelkesített! köszönöm a válaszokat :)
2012. ápr. 15. 23:25
6/7 anonim válasza:
Létezik egy aloe-verás kúra, 10 nap alatt 3-6 kg fogyással. Nem folyadék veszteség, én már alkalmaztam párszor. Nem jön vissza gyorsan, csak ha chipsezel mint én:)
7/7 anonim válasza:
1 hét: 0,5-1 kg az ideális ZSÍRvesztés.
Az elején több is lemehet (főleg ha nagy testsúlyról van szó, pl. 100-120 kg, nem tudom mennyiről indulsz) ez a megkötött víz + béltartalom miatt lesz.
De pl. egy 60 kg-osról nehezebben megy le az 5 kg mint egy 120 kgosról.
Maximum 5 hetet mondanék, de ha kitartó vagy 3,5-4 hét alatt simán összejön:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!