Melyiket ajánljátok, elliptikus tréner, vagy evezőpad? Melyik mozgat intenzíven?
Betegségből kifolyolag 130 kg.- ra felhíztam, most jöttem rendbe. Már lehet mozogni, diétázni tornázni. Mivel sokat szeretnék leadni melyik gépet javasoljátok??
Tescoban kapható elliptikus tréner, vagy evezőpad??????? melyiket vegyem meg???Az aggodalmam tárgya az , hogy 100 kg, ig írják az összes gépet.. összetörik alattam????
Tapasztalatok??? Anyagilag drágábbat nem engedhetek meg sajnos.
Fogyáshoz is adhattok tippet.
ezek mellett intenzív diétába kezdek és napi 2 óra szobabiciklizést csinálok..valamint heti 2 szer fogok görkorizni egy órát.
Én az elliptikusra esküszöm, ráadásul neked ekkora túlsúllyal kímélni kell az ízületeket, az ellipszis tréner pedig pont ezért kíváló.
Nekem 180kg max. terhelésű elliptikus gépem van, azt hiszem 40-45 körül vettem két éve, szóval elég esélyes, hogy te is találsz ekkorát.
A napi 2 óra szobabiciklizést nem ajánlom, az első pár nap után már a francba kívánod majd az egészet, meg ekkora túlsúllyal ilyen sok mozgást egyszerre és felvezetés nélkül nem ajánlok. Kezd napi 40-45 perc szobabiciklivel, hidd el, az se lesz könnyű és hatásos is lesz.
A biciglizést egy éve csinálom minden nap.. ennek köszönhető, hogy a betegség miatt nem dagadtam 200 kg. ra . A görkorit, is csinálom -tam ahogy az idő engedte.
Az a baj, hogy nekem kis pénzem van.. 20-25 körül.. és sajnos annyiért nem találok olyat amit írsz, hogy 180 kg ig terhelhető. HOl vetted amúgy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!