Mennyit fogytatok leggyorsabban es mennyi ido alatt? Nem erdekel hogy egeszseges -e, a lenyeg hogy lefogyjak. Surgos. Eletem szerelme vegre randira hivott.
Nyáron fogytam betegség miatt 3 hét alatt 10 kg-ot, de szörnyen néztem ki, a hasamon összeráncolódott a bőr, a cickóim szinte eltűntek, a karomon lógott a bőr, rossz volt magamra nézni. Alig vártam, hogy visszahízzam.
Ne akarj hirtelen fogyni, egyél fele annyit, mint eddig, 6 után ne egyél már semmit, semmi nasi, és mozogj sokat, ha lassan fogysz nem lesz "hulla" kinézeted.
6. vagyok.
Nem túl kevés a magasságomhoz, ugyanis nekem világ életemben valamiért nagyon alacsony a súlyom a kinézetemhez képest... Kb. nincsenek csontjaim, vagy nem tudom. De, amikor 63 kiló voltam, olyan 70-nek néztem ki, és most a 46-47-el nézek ki úgy, hogy mindenki 50-52-nek tippelne. Nem tudom, miért alacsonyabb a súlyom, mint másoknak, de nekem ehhez képest kell mindig figyelnem a kinézetemet. Én most vagyok elégedett, egyáltalán nem túl sovány. De tény, hogy többet fogyni nem szeretnék, csak ezt megtartani.
Amúgy 26 éves vagyok.
És 10 nap alatt 5 kiló sajnos elég lehetetlennek hangzik. :( Egy, max. két kiló lehetséges szerintem egészségesen ennyi idő alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!