Mintaétrendem. Szerintetek ez így egészséges és fogyok majd tőle?
165 cm és 64kg vagyok.Összeállítottam egy mintaétrendet, és azt kérdezném, hogy ez így egészséges/tartható?És várhatok tőle fogyást?55 kg-ra szeretnék lefogyni.Előre is köszönöm a válaszokat.
(Az étkezések közt, ha megéhezem gyümölcsöt ennék)
ÉTREND:
Hétfő
reggeli:2 db virsli
ebéd:zöldségek rizstésztával
vacsora:saláta
Kedd
reggeli:1 db tk. szendvics
ebéd:zöldséges omlett
vacsora:1 db kefír almával
Szerda
reggeli:1 db joghurt kis müzlivel
ebéd:hal barna rizzsel
vacsora:gyümölcssaláta
Csütörtök
reggeli:2 db főtt tojás
ebéd:palacsinta(tk. lisztből)
vacsora:saláta
Péntek
reggeli:2 db virsli
ebéd:lecsó barna rizzsel
vacsora:leves
Szombat
reggeli:1 db tk. szendvics
ebéd:pulykamell üvegtésztával
vacsora:héjában sült krumpli
Vasárnap
reggeli:2 db tojás
ebéd:rántott sajt salátával
vacsora:főzelék
Mivan? 2 db virsli meg 2 db tojás reggelire? Úgy, hogy utána az ebéd is palacsinta??? Hát öreg, próbáld ki egy hétig, meglátjuk meddig húzod :D
FOGYNI NEM ÍGY KELL! Hanem így:
De lehet próbálkozni, aztán belefásulni, és elkönyvelni, hogy neked nem megy a fogyás vagy hogy az alföldi kurtafarkú malac tehet róla, hogy hájas maradtál... vagy vehettek valami interneten árult bogyót, amiről elhiszitek, hogy igaz az a sok maszlag, aztán jó esetben megússzátok anélkül, hogy egy vesét ki kéne műteni...
Megjegyzem 165 cm-hez a 65 kiló nem is rossz. Esetleg nem koplalni kéne és totál leépülni, hanem elkezdeni rendesen sportolni és akkor talán formásabb lenne a kérdező teste is. Így ezzel a kajával két dolgot fog elérni:
1. Fáradékony/kedvtelen/fejfájós/beteges lesz rövid távon
2. Az izmai leépülnek, az anyagcseréje lelassul vagy összeomlik és falási rohamok fognak rátörni, amitől 2-3x annyit fog hízni, mint előtte
Én szóltam...
hétfő:
reggeli tk kenyér+sonka/sajt/tojás+zöldség
ebéd: +hús/hal/tojás
vacsora:+hús/hal/sajt/tojás/túró
kedd:jó
szerda:zabpehely+joghrut+gyümölcs
ebéd jó+zöldség
vacsi+túró/joghurt
csüt: +tk kenyér+zöldség
palacsintát hagyd inkább valami tartalmasabbat
vacsora+hús/hal/tojás/sajt
péntek: Tk kenyér, zöldség
vasránap: tk kenyér+zöldség
saláta+ rizs/krumpli+sajt(ne rántva)
vacsora főzelék+feltét
Azért így àllítottam össze, mert azt hiszem hogy 25kg fogyás utàn azért ismerem a testem/szervezetem.Lehet hogy furcsa de csak akkor fogyok ha 1000 kcal alatt eszek...És mellesleg mellette rendszeresen futok is.
Az utolsónak köszönöm a tanácsait :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!