Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért állt meg a fogyás?

Miért állt meg a fogyás?

Figyelt kérdés
3 hónapja kezdtem el, igazából nem is fogyókúra hanem életmód váltás. egészségesen eszek, elhagytam a szénhidrátos cukros ételeket, naponta 1-másfél órát mozgok ebben 40-60 perc torna és a többi bicikli, lassan a futást is elkezdem. de pár hete teljesen megállt és nagyon sok kilóról van szó. eddig 10 kiló mente le hátra van még 30! sajnos ez van de nagyon el vagyok keseredve hogy így megállt. napi 700-1200 kalóriát eszek. mitől lehet? segítsetek légyszi!

2012. ápr. 19. 13:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Jessszusom!!

Amit az előző írt azt FELEJTSD EL ÚGY AHOGY VAN!!

Nagyon nagy hülyeség!

Hashajtó, meg éhezés?!?!

Ha éhes vagy és nem eszel akkor a szervezeted automatice a fehérjéket kezdi bontani, és NEM A ZSÍRT!!

Zsírbontáshoz az izmokat kell aktiválni!! (az izmokat meg fehérjével)

Napi 3x-i evés, és NINCS OLYAN HOGY NEM VACSIZUNK!!!!!

Az utolsó kajálásnak a lefekvés előtt 2-3 órával kell bekövetkeznie, ez után fog regenerálódik a szervezet, méregtelenít, pihen... stb. NAGYON FONTOS A VACSORA!

Főleg fehérjét kell bevinni, és egy kis zöldséget, esetenként ha nagyon éhes vagy(tehát sokat mozogtál, és sok energiát használtál fel) AKKOR lehet enni a vacsihoz egy kis szelet TELJES KIŐRLÉSŰ kenyeret, vagy 1-2 kicsi pogit. Ritkán, de megengedett.

HÜLYESÉG, HÜLYESÉG, HÜLYESÉG amit az előző írt!!!

2012. ápr. 20. 20:50
 12/12 A kérdező kommentje:
köszönöm kedves utolsó :) az előtted lévő szerintem is hatalmas baromságot írt. 3 után ha nem ennék éhenhalnék még ha vékony lennék is, pláne úgy hogy előtte csak 2-szer ennék
2012. ápr. 21. 00:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!