Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért állt meg a fogyás?

Miért állt meg a fogyás?

Figyelt kérdés
3 hónapja kezdtem el, igazából nem is fogyókúra hanem életmód váltás. egészségesen eszek, elhagytam a szénhidrátos cukros ételeket, naponta 1-másfél órát mozgok ebben 40-60 perc torna és a többi bicikli, lassan a futást is elkezdem. de pár hete teljesen megállt és nagyon sok kilóról van szó. eddig 10 kiló mente le hátra van még 30! sajnos ez van de nagyon el vagyok keseredve hogy így megállt. napi 700-1200 kalóriát eszek. mitől lehet? segítsetek légyszi!

2012. ápr. 19. 13:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Attól, hogy nem eszel. Tönkrevágtad az anyagcserédet.

Kilátások: 15 kg visszahízás.

Utána kezdheted elölről, ezúttal normálisan. Hiszen látod, hogy a koplalás nem vezet eredményre. Ha már hinni nem hittél itt annak, aki előre szól mindig. De hát mondják: okos ember más kárán tanul, buta a sajátján.

2012. ápr. 19. 14:10
 2/12 A kérdező kommentje:
én nem koplalok. napi 5ször eszek és soha nem vagyok éhes.. 1200 kalória szerinted miért kevés? ha azt írném 1600-ot eszek akkor meg az lenne a baj hogy túl sokat
2012. ápr. 19. 14:25
 3/12 anonim ***** válasza:

Nem, az 1600 is kevés lenne ennyi mozgás mellett.

Szóval egyél rendesen, ez azt jelenti, hogy sok fehérjét ( 2 gr x testsúly kg) és szénhidrátot is rendesen(ez min. 3-4 gr x testsúly kg). 700-1200 kcal-tól rendesen lelassul az anyagcseréd, és ezért nem fogysz.

2012. ápr. 19. 16:54
 4/12 A kérdező kommentje:
rendben köszönöm :) tudom hogy hülye kérdés de fehérje alatt mire gondolsz? tojás sajt tejtermékek?
2012. ápr. 19. 20:14
 5/12 A kérdező kommentje:
ja és még valami! szénhidrát mint krumpli, rizs? mert ezeket nem eszek, de ha megint elkezdeném az elég lenne?
2012. ápr. 19. 20:15
 6/12 anonim ***** válasza:

Fehérje: száraz husik, (pulykamell, csirkemell, halak), csirke máj, (zsírszegény)túró, tojás(de a sárgájában sok a rossz zsír)

Szénhidrát: zabpehely, barna rizs, árpa(gersli), a krumpli is(püré, tepsis krumpli, főtt krumpli, héjába sült...),lencse, csicseriborsó, de jó a magasabb kcal tartalmú zöldség is köretnek: borsó, kukorica..

Nehezebb szénhidrátokat is egyél, mert ez is kell a fogyáshoz(hogy energiát adj a szervezetednek a kiválasztáshoz, méregtelenítéshez, mozgáshoz...)

2012. ápr. 19. 20:26
 7/12 A kérdező kommentje:
jajj nagyon köszönöm :D és a nehezebb szénhidrátok azok mik? nagyon túlzásba nem akarom vinni mert sok van hátra még
2012. ápr. 19. 20:47
 8/12 anonim ***** válasza:

Amiket a szénhidrátokhoz írtam. (gabonák)

A magasabb kalóriatartalmú zöldség köretek, azok nem, de rosttartalmuk miatt ugyanúgy képesek telíteni.

2012. ápr. 19. 20:50
 9/12 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm sokat segítettél :) remélem hogy akkor ezek után újra megindul :) feladni semmikép sem fogom :)
2012. ápr. 19. 20:58
 10/12 anonim válasza:
Tartós fogyáshoz szükség lehet a kicsit kevesebb ételre és 3 óra után nem szabad enni semmit.Ha mondjuk te ettél eddig 1 nagy púpos tányér rakott krumplit akkor csak egyél fele annyit belőle és elég lenne háromszor enned maximum három óráig. Nem kell minden fajta gabonapehely és müzli mert nem laktat és nyugodtan ehetsz pörköltet és mindent amit szoktál csak szinte kenyér nélkül mert a kenyér vissza fogja a gyors emésztést.És ha 3 óra után éhes lennél az nem baj mert majd megszokod ha pontosan mikor eszel utoljára és elmúlik és akkor fogysz igazán mikor éhes vagy, mindig csak arra gondolj hogy reggel ehetsz nemsokára. Ha valami finomat kapsz azt nyugodtan tedd el reggelre. Ha úgy gondolod hogy sokat ettél ne legyen bűntudatod vegyél be 1-2 szem hashajtót és másnap újból kezdődhet a diéta.
2012. ápr. 20. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!