Ez hülyeség ez a készítménY?
ez rám mind igaz, nagyon-nagoyn igaz, szerintem ez okozza az elhízást nálam, képtelen vagyok egy sima egészséges étrendet is betartani..
Folyton éhes vagyok!
Ha bánatos vagy, eszel?
Rajongsz a megszállottságig valamilyen ételért?
Szoktál a késő esti órákban enni vacsora után?
Szoktad magad „pukkadásig-puffadásig” enni?
Rendszeresen kívánod az édességet, tésztát, kenyeret és olyan ételeket, amiknek magas a kalóriatartalma?
Két órával az utolsó étkezés után már nagyon éhes vagy?
szóval ha ilyen készítményt szednék akkor megoldódna ez a probléma? :
Étvágycsökkentő
Ha az igenlő válaszok vannak többségben a B csoport kérdéseire, akkor valószínűleg az „állandó éhségérzet” szindrómával küszködsz. Akkor is képes vagy enni, ha már régen túl lépted azt a kalória mennyiséget amire a szervezetednek szüksége van. A rengeteg evéstől pedig lehangolt és depressziós leszel. Az állandó evéskényszernek mindig az az oka, hogy a lelki egyensúly kibillen és a boldogságot az evés öröme okozza.
A Te terméked: Famblok. A Famblok egy olyan étvágycsökkentő, ami 3 oldalról támad. A Famblok boldogsághormont, szerotonin szabadít fel az agyban, hogy visszaállítsa a lelki egyensúlyt. A Famblok tartalmaz vércukorszint szabályzót, hogy így is csillapítsa az éhségérzetet. A Famblokban található glükomaktopeptid a gyomorban okoz teltségérzetet. Ha nagy az étvágy, akkor a legjobb választás a Famblok!
egyolfytában eszek, étkezés után 2 órával farkaséhes vagyok, sok evés után pedig ugye lehangolt leszek, ha csokit eszek az kb felér egy orgazmussal...
olvastam egy csomó cikket és lehet hogy tényleg cukor és szénhidrátfüggő vagyok.. mit lehet ez ellen tenni?, egyszerűen nem bírom ki "fogyókúra " alatt is müzliszeletet ettem és amikor megvettem ki sem bírtam hogy hazamenjek, ott hazafele kellett megennem..
mindig rágcsálok valamit, egyolfytában éhes vagyok.. ha megeszek két nagy tál lencsefpzeléket kenyérrel, másfél óra múlva megint éhes vagyok... mit csináljak? :(
ördögi kör..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!