Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Most akkor fogytam, vagy...

Most akkor fogytam, vagy HÍZTAM? (Többi lent! )

Figyelt kérdés
Több mint fél kilóval többet mutat a mérleg, mint 1,5 héttel ezelőtt, de viszont a derékméretem 2-4 centivel lett kisebb!! Ezt nem értem! :s
2012. ápr. 18. 11:28
 1/6 Smartguy86 ***** válasza:

Akkor valamit jól csinálsz! :D

De ne méregesd már magad hetente. Hatente max 1 kilót lehet leadni, és az is lehet, hogy víz vagy kiadós kaki...

Ha rendben van a kaját és sportolsz, akkor idővel jobban fogsz kinézni. hogy a mérleg mit mond, az totál mindegy, mivel az izomszövet nehezebb, mint a zsírszövet. Ezért lehet egy 80 kilós ember zsírdisznó és izomkolosszus is ugyanolyan magasság mellett. Értem?

2012. ápr. 18. 11:46
 2/6 A kérdező kommentje:

Értem.

Már sokat fogytam, több mint 27 kilót és állítólag már az "átlag súlyom" elértem, de én még fogyni szeretnék 4-5 kilót. Viszont már a kg-ok nem nagyon változnak, inkább a csak centik.

2012. ápr. 18. 11:50
 3/6 anonim ***** válasza:

Gratulálok,nagyon ügyes vagy!:)

Megkérdezhetem hogyan csináltad?

2012. ápr. 18. 12:25
 4/6 A kérdező kommentje:

A válaszíró 84%-ban hasznos válaszokat ad.

Köszönöm,

Diétával, és rengeteg sporttal.

2012. ápr. 18. 12:42
 5/6 anonim ***** válasza:

Hát ennyi fogyás után már profinak számítasz, tudnod kéne, hogy fél kiló átmeneti súlynövekedés semmit nem jelent, és hogy ne foglalkozz vele!!!

Megkérdezhetem, hogy hány cm és hány kiló vagy?

2012. ápr. 18. 13:59
 6/6 anonim ***** válasza:
ne a mérlegnek hanem a tükörnek higgyél
2012. ápr. 18. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!