Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy lehet az, hogy a mérleg...

Hogy lehet az, hogy a mérleg szerint nemhogy fogytam, de híztam egy kilót, viszont a ruháim meg nem ezt mutatják?

Figyelt kérdés
Szóval december elején sok nadrágom a combomig se jött fel. Akkor voltam 83 kiló. Most mindegyik nadrágom rám jön erőlködés nélkül, a mérleg szerint viszont 84 kiló vagyok. Most akkor a mérleg rossz? Vagy mi a magyarázat?
2011. febr. 6. 10:21
 1/10 anonim ***** válasza:
Izom nehezebb, mint a zsír.
2011. febr. 6. 10:34
 2/10 anonim ***** válasza:

Híztál ,a testsúly gyarapodását ( 83 > 84 )nevezik hízásnak.

Ha fogysz,akkor a testsúlyod csökken ,a te esetben ha fogytál volna akkor 83-nál kevesebb lenne most a súlyod.

2011. febr. 6. 10:48
 3/10 anonim ***** válasza:

2.: Te olyan butának nézed szerencsétlen kérdezőt.. -.-"""

Ha fogy, de izmosodik, akkor több lesz végül a súlya, mivel az IZOM NEHEZEBB, MINT A ZSÍR.

Világos?

2011. febr. 6. 10:52
 4/10 anonim ***** válasza:
Tesó ,én veled se fogok vitatkozni ezen , mert ez ahhoz túl egyértelmű ,hogy belebonyolódjál, a fogyás során nem növekszik a testsúly, hanem csökken .
2011. febr. 6. 11:07
 5/10 anonim ***** válasza:

Jesszusom. :DD

Igen, csökken a testsúlya, de mivel gondolom mozog, ezért növekszik is, mivel izmosodik.

Ne haragudj, de egyszerűen már csak röhögni tudok rajtad..

Olvass már utána a dolgoknak te.. :DD

2011. febr. 6. 11:12
 6/10 anonim ***** válasza:

És azt komolyan gondoljátok hogy 1-2 hónap alatt annyit izmosodik valaki hogy az ellensúlyozza, sőt pozitív irányba növelje a testsúlyát a leadott kilókhoz képest?

Max ha testépítő, de nem úgy tűnik a kérdésből.

Felejtsétek már el ezt az izom nehezebb dolgot!! Ez átlagembernél, nem okoz testsúly növekedést fogyókúra mellett!!!

2011. febr. 6. 11:45
 7/10 timido ***** válasza:

Kedves kérdező!

Igazuk van az előttem szólóknak kivéve a 2.nak..

Ha úgy érzed, és látod, hogy vékonyabb vagy, akkor nem csak a szemed káprázik, mert valóban vékonyabb vagy. Ezt a saját példámmal is tudom igazolni. már egy hónapja fogyózok, de csak egy kiló ment le rólam, de a hasamon szemmel láthatóan kevesebb a háj. A lábaimon szintén. Mert tekerem minden nap 1 órát a szobabiciklit, + hetente kétszer dvd-re tornázok. És izmosodom. Örüljél neki, mert minél több izom van rajtad, annál gyorsabban fogod égetni a a kalóriákat. :)

Sok sikert a fogyódba, és ne add fel, csak mert a mérleg mást mutat, mint amit te tapasztalsz! :)

2011. febr. 6. 12:22
 8/10 A kérdező kommentje:
Utolsó, köszönöm az értelmes választ, és hogy a kérdésre válaszoltál. Nem azt kérdeztem, fogytam e vagy híztam, nem fogalmakkal nem vagyok tisztában és nem is vagyok kíváncsi az ilyen fölösleges vitákra. Arra voltam kíváncsi, hogy MIÉRT mutat mást a mérleg és a ruha. Nem arra, hogy fogytam e vagy híztam. Teljesen két különböző kérdés...tanulj meg olvasni, kedves vitatkozó.
2011. febr. 6. 12:44
 9/10 anonim ***** válasza:

11:45

Képzeld, 1 hónap alatt +3 kg jött fel rám, ami IZOM VOLT..

Te szerensétlen..

2011. febr. 6. 14:22
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerencsétlen vagy te. Én akkor sem hiszem ezt. Orvosilag kimutatták, hogy ez izom volt, és a testzsír% ennyit csökkent? Vagy csak te gondolod hogy izom volt?
2011. febr. 6. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!