Mivel vegyem rá magamat?
Figyelt kérdés
Le akarok fogyni, tiszta önmarcangolás az egész, már vagy 1 éve le akarok fogyni, de sose sikerült, mindig visszahíztam a csokikkal, stb... Semmi akaraterőm nincs, persze toporzékolok ha tükörbe nézek (méreteim: 86-72-96), nem jók a ruhák, stb, de persze mindig elgyengülök, ha kajálásról van szó.. még egy rendes "egészséges életmód-nincs édesség"-dolgot is nehezen tartok be 3-4 napig... Ráadásul itt a nyár, semmi önbizalmam, a fogyástól talán megjönne, szeretnék 10 kg-t fogyni.. három hónap alatt tudom, sikerülne is, de hogyan vegyem rá magam a fogyásra? Mozgok, de mindig elcsábulok...2012. ápr. 17. 21:11
1/6 anonim válasza:
köss egy kompromisszumot magaddal.tarts egy jó, egészséges, és diétás étrendet sok mozgással, és reggeli után nyugodtan egyél meg egy kis csokit. nekem így beválik. vagy ha nagyon édességre vágysz ezen kívül is, egyél gyümölcsöt, az is édes. de ha komolyan belegondolsz, 5 perc élvezet, amíg a csoki tart, többet ér mint az önbizalom és a csinos alak? :)
2/6 A kérdező kommentje:
igen, tudom.. meg napközben tartom rendesen a diétát "úgyahogy", aztán edzés után haajövök és 6-9-ig eszek mindenfélét abonett, krumplis tészta, saláta, mogyoró, sajt, paradicsom, porleves, és ezzel igazából így nem sokra megyek.
2012. ápr. 17. 22:01
3/6 anonim válasza:
ha ilyen fegyelmezetlen vagy,akkor a diéta sem menne.
először tarts be egy étrendet.
ha ez már megy-mármint az időre evés-két hónapig,akkor érdemes belevágni egy fokozatos.lassú ch csökkentésbe.
egyébként más dolgokban is ilyen könnyen elcsábulsz:)?
4/6 A kérdező kommentje:
kidolgozok 2 heti étrendet, és azt váltogatom, A hét, B hét.. nemsokára publikálom, ha kész.
2012. ápr. 17. 22:43
6/6 anonim válasza:
ez rettentő.
nagyon rossz.
kalóriára is drasztikus és alig van benne fehérje.
ez a hat utáni meg...megmosolyogtató,de inkább nevetséges.
ha már képes vagy étrendet betartani,akkor ilyesmi legyen-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!