Hogy vegyem rá magamat, hogy többet igyak?
Nem értek egyet azzal, amiket írtok. Az egészséges étkezésre, a rendszeres sportolásra szinte egyik napról a másikra sikerült átállnom. Előtte kb fél liter vizen éltem naponta, ami irtó kevés, ezzel tisztában is voltam. Iszonyatosan nehéz növelni a bevitelt, nekem ez okozott a legnagyobb problémát. Hiába volt előttem a víz, hiába tudtam, hogy innom kell, iittam valamennyit, de amennyit kellett volna, sokáig nem sikerült összehoznom. Fokozatosan kell növelni. Nekem az vált be, hogy nem üvegből iszom, mert akkor egyszerre nem tudok annyit meginni. Mindig kiöntök egy pohárnyit, azt biztosan, hogy lehúzom.
Tanácsom: Ha minden étkezés után iszol, plusz felkeléskor és lefekvéskor 1 pohár vizet, már 1,5 l meg is van. Ebédre ne csak másodikfélét egyél, hanem levest is, s már meglesz a két liter :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!