Hogy vegyem rá magamat, hogy tanuljak? :D
Figyelt kérdés
sehogyse sikerül :S2011. jún. 1. 17:17
2/13 anonim válasza:
Nekem se megy, pedig holnapra gazdasági jogot kellene tanulnom. Szerintem alapítsunk egy "nem tudunk tanulni klubbot". :D Még mindig jobban hangzik, mint az, hogy most tanuljunk / a tanulásról beszéljünk. :P
3/13 anonim válasza:
Csatlakozok.
Barátaim a maxwell egyenletek.
4/13 anonim válasza:
én is csatlakozom. Még semmit se tudok szóbeli érettségire, sőt ki sincsenek dolgozva a tételeim
5/13 anonim válasza:
Huuu de sokan vagyunk. :) A lusta diákok... :/ :)
6/13 anonim válasza:
Hasonló cipőben járok én is :D Szerintem a meleg idő miatt ilyen nehéz koncentrálni. Kitűnő tanuló vagyok, és MÉG ÉLETEMBEN NEM MENT ILYEN NEHEZEN A TANULÁS. Mindig eltereli valami a figyelmem. Viszont!!! Este, amikor már sötét van, és mondjuk 23:00, és nincs meleg, akkor már tudok figyelni!!
7/13 anonim válasza:
gondolj arra, hogy ott ülsz a dolgozat fölött, mindenki lázasan ír, te meg nem tudod a választ. És ha ezt nem tanulod meg, akkor tuti ez lesz.
8/13 anonim válasza:
Az hagyján. Szombaton emelt töri szóbeli és semmit sem tudok szinte. Üdv :DDD
Szerintem úgy vedd rá magad, hogy kapcsolj ki minden ilyen sza.rt, hozz három kávét (kotyogósat) és állj neki annak az akárminek. Én is most megyek, és hajnalig nyomom, egyszerűen MUSZÁJ, vagy égni fogok mint a Reichstag.
9/13 anonim válasza:
áhh. hallod én tudok tanulni vagyis próbálok, van mikor 2 órát töltök a könyv fölött és alig dereng vmi mikor fel akarom mondani magamnak
mondjuk nekem alapból van vmi koncentrációs problémám..vagy lehet csak beképzelem magamnak??? de már kiskorom óta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!