Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fussak, ha nem vagyok...

Hogyan fussak, ha nem vagyok edzett?

Figyelt kérdés

Sosem bírtam a futást, de muszáj leszek jövőhéten lefutni 3 km-ert kb 13 perc alatt.

Mit tanácsoltok, hogy csináljam? 1 km alatt is meghalok, és muszáj vagyok megcsinálni a 3 km-ert. Jövőhétig meg nem nagyon tudom fejleszteni a futásomat...

2012. ápr. 16. 17:18
 1/10 A kérdező kommentje:
Ráadásul a térdem is fáj, pedig ma csak 1,5 km-ert futottunk. Mondjuk 100 kg vagyok, szóval nem csodálom, hogy fáj..
2012. ápr. 16. 17:22
 2/10 anonim ***** válasza:

Ìrd be googleba, hogy elsõ 5 kilòmèterem!

Én is azt hittem, hogy soha nem fogok egyszerre sokat futni.. de ezzel az edzéstervvel sikerült:))

2012. ápr. 16. 18:05
 3/10 A kérdező kommentje:

De csak 1 hetem van felkészülni, annyi idő alatt nem tudom végigcsinálni az 5 km-es edzéstervet...

Valami trükk kéne, hogy lefussam. Vagy nem tudom :((

2012. ápr. 16. 18:21
 4/10 anonim ***** válasza:
Semmi trükk nincs, a lényeg a fokozatosság :) Nehogy agyonhajtsd magad, mert azzal sokkal jobban ártasz magadnak, mint használsz! Fokozatosan növeld egy kicsit a tempót és minden nap egyre tovább fogod bírni. Tapasztalat :)
2012. ápr. 16. 20:01
 5/10 A kérdező kommentje:
Jó, és egy hét után szerinted le tudom futni kb 13 perc alatt?
2012. ápr. 16. 20:05
 6/10 anonim ***** válasza:
Háát, én nem hiszem... :S Bocsi, hogy ezt mondom. De ez túl megerőltető lenne. Ne tedd tönkre a szervezeted!!!
2012. ápr. 16. 20:12
 7/10 A kérdező kommentje:
Hát végülis úgyis le kell futnom, szóval mindegy :D
2012. ápr. 16. 20:15
 8/10 anonim ***** válasza:
Hát jó, de ne vidd túlzásba, egyszer lefutod (ha le tudod), az még nem vészes talán, de utána szerintem csináld fokozatosan :) Sok sikert!! :)
2012. ápr. 16. 20:17
 9/10 A kérdező kommentje:

magamtól eszembe se jutna futni, gyűlölök futni.

Konditerembe járok, biciklizek, sétálok, napi legalább 2 órát mozgok.

Amúgy sulis felmérés lesz, ezért kell futnom, és jó eredménnyel kéne lefutnom..

2012. ápr. 16. 20:18
 10/10 anonim ***** válasza:

[link]

Hajrá. :)

2012. ápr. 16. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!