Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyóztam, most hagytam abba,...

Fogyóztam, most hagytam abba, de nem akarok visszahízni. Szerintetek mit csináljak? Kérlek adjatok tanácsot!

Figyelt kérdés

16 éves vagyok, 161cm, 65kg.

Most fejeztem be a 90 napos diétát, amitől 8kg-t fogytam (közben nem sportoltam), viszont nem szeretnék visszahízni 1 kg-t se. Ezért valami új diétát szeretnék kezdeni. Szeretnék még fogyni 10kg-t. Akaraterőm úgy érzem meg van, szóval jöhet bármi. Délelőtt még 90 napig gyümölcsöt ehetek (így van előírva a 90 napos diéta.)

Szóval szerintetek mit csináljak, hogy ne csak megtartsam a súlyom, hanem menjen még? Pl. ha reggelente elmegyek futni fél órát, reggelire gyümölcsöt eszek, vagy semmit, ebédre(2körül) rendesen ami van itthon, és 5 óra fele valami könnyűt (joghurt, zöldségek, fehérje..). Így lehet fogyni? vagy ti mit tanácsoltok? kérlek segítsetek. holnaptól akarom csinálni.

2012. ápr. 15. 19:50
 1/5 anonim válasza:
mindenképpen sportolj. végezz aerob edzést.
2012. ápr. 15. 20:09
 2/5 anonim ***** válasza:

Naponta 5x egyél, ez nagyon fontos! Mellette igyál napi 2-2,5 l vizet, esetleg egy bögre gyógyteát.

Az étrended legyen változatos, egészséges, szinte mindent lehet enni, mértékkel. Ami tiltólistás az a bolti üdítő és a rágcsálnivalók. Bolti nasi közül, egyedül a magas kakótartalmú csoki jöhet szóba, de csakis alkalmanként!

Mellette mozogj rendszeresen, hetente 3-5 alkalommal. A futás nagyon jó, az egyik legjobb alakformáló edzésforma. Egy edzés 40-50 perc hosszú legyen. Ha fogytál és szeretnéd formálni az alakodat, akkor a futás mellé tegyél be heti 2-3 erősítő edzést. Tudom ajánlani Rubint Rékától a van öt perced 3 videóját, nagyon hatásos, ez fent van a youtube-on, vagy Péntek Enikő gyakorlatait is kipróbálhatod, ezek is hatásosak, ezt itt találod: www.tornavideo.hu .

Ez nem fogyókúra, egy csak egészséges életmód, tehát sokáig tartható. :)

Sok sikert! :)

16/L

2012. ápr. 15. 20:14
 3/5 anonim ***** válasza:
Imádkozz...
2012. ápr. 15. 22:10
 4/5 anonim ***** válasza:
Az agyam eldobom, hogy még midnig van aki beveszi ezt a 90 napos baromságot. Normális diétával fogyhattál volna 12-14 kilót is ennyi idő alatt és nem kéne rettegj, hogy 2 nap alatt visszaszeded.
2012. ápr. 16. 08:09
 5/5 A kérdező kommentje:

milyen "normális diétára gondolsz"?

Azért nem fogytam tőle, mert nem tartottam be teljesen maximálisan az előírásokat. Egyáltalán nem hülyeség, igenis sokan fogytak tőle. én azért kezdtem ezt el, mert egyik rokonom is ezt csinálta, és láttam hogy ez eredményes. De ha ennyire okos vagy, akkor mondj egy olyan módszert amitől ennyi idő alatt lehet fogyni 14-15kg-t.. Hisz nem azért tettem fel ezt a kérdést, hogy elmond mennyire hülyeség amit csináltam (mert látom hogy nem hülyeség.. hisz fogytam..)hanem azért tettem fel, hogy valakitől normális választ kapjak, hogy milyen fogyót tudnék csinálni, hogy megtartsam a súlyom, vagy esetleg adjak még le.. ha nem tudsz normálisan írni. .akkor ne írj. ennyi..

2012. ápr. 16. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!