Lefogyott a pénztárcám, nem akarok énis igy járni, hogyan tarthatom a sulyomat meg?
Hát fehérjeporokat nemtom használtál, de ha jól tudom, nem olcsóak.
Fehérje:
- tojásfehérjéje(egy tojás nálunk 29-32 ft között van)
- kefir/natúr joghurt (akcióban van hogy 59 forint!)
- sovány túró
- sovány felvágottak, de vigyázz ha nagyon olcsóak silány a minőségük... akkor nem érnek semmit.
Csirkemellet is próbálj akciósan venni. A lencse, sárgaborsó egyben ch és proteinforrás is.
A tojás 50 Ft, de nem baj...
A pulykamell is jó( lidlben szokott lenni olcsóbb, akciós), csirkemellet ha ügyes vagy akkor le lehet vadászni a tescoban, sokszor rakják ki az 1-2 napos lejárati idősöket kb 30%-al olcsóbban. CsirkeMáj - pennybe, reálba 250-270 Ft/fél kg, de van kilós is 400 Ft-ért.
Kefír, joghurt mint fehérjeforrás??? Kondihoz, meg evezéshez?? jaj Istenem..
Barna rizs: spar 400 Ft/kg-Nagykun Barnarizs, Ugyanott kapsz olcsón árpát is, ha szoktál enni...
Jaj, a hal....
.. na ezt csak említem, mert én nem tudom megenni, de hátha valaki tud vele kapcsolatban tanácsolni valamit..
Tök mindegy hol lakom, mindenhol 45-50 Ft körül van a normális méretű FRISS tojás..
... emellett pénzkidobás is egy olyan embernek aki odafigyel az étkezésére, mert ha mondjuk minden 2.-3. tojásnak eszi csak meg a sárgáját, akkor már nem is 500 Ft/10 db, hanem 750-1000 Ft ..
Ha eszel halat, akkor ezek jók: busa, harcsa,keszeg,ponty, tonhal, tőkehalfilé... (nem tudom milyen árban vannak, én nem eszem..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!