Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lefogyott a pénztárcám, nem...

Lefogyott a pénztárcám, nem akarok énis igy járni, hogyan tarthatom a sulyomat meg?

Figyelt kérdés
Kondiztam,eveztem edzettem magam,diétáztam...de varatlan kiadasok miatt nemtudom tartani az eddig megszokott dolgokat.hogy jutok olcson elegendo tapanyaghoz,feherjehez,szenhidrathoz ugy hogy ne pumnyadjak el,es legyen mindenre energiám.mar erzem magamon hogy kezdek kigyengulni,:( es az edzesekhez nem eleg mar az

2012. ápr. 14. 01:43
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
spárban most akciós a zabpehely, 129Ft fél kg. na abból ha teheted, tárazz be, mert nagyszerű szénhidrátforrás. és occsó:) Fehérjeforrásban sajna nem tudok segíteni, mert hát elég húzós az áruk...:/
2012. ápr. 14. 07:31
 2/8 anonim ***** válasza:
77%

Hát fehérjeporokat nemtom használtál, de ha jól tudom, nem olcsóak.

Fehérje:

- tojásfehérjéje(egy tojás nálunk 29-32 ft között van)

- kefir/natúr joghurt (akcióban van hogy 59 forint!)

- sovány túró

- sovány felvágottak, de vigyázz ha nagyon olcsóak silány a minőségük... akkor nem érnek semmit.

Csirkemellet is próbálj akciósan venni. A lencse, sárgaborsó egyben ch és proteinforrás is.

2012. ápr. 14. 08:19
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

A tojás 50 Ft, de nem baj...

A pulykamell is jó( lidlben szokott lenni olcsóbb, akciós), csirkemellet ha ügyes vagy akkor le lehet vadászni a tescoban, sokszor rakják ki az 1-2 napos lejárati idősöket kb 30%-al olcsóbban. CsirkeMáj - pennybe, reálba 250-270 Ft/fél kg, de van kilós is 400 Ft-ért.

Kefír, joghurt mint fehérjeforrás??? Kondihoz, meg evezéshez?? jaj Istenem..

Barna rizs: spar 400 Ft/kg-Nagykun Barnarizs, Ugyanott kapsz olcsón árpát is, ha szoktál enni...

2012. ápr. 14. 09:27
 4/8 anonim ***** válasza:

Jaj, a hal....

.. na ezt csak említem, mert én nem tudom megenni, de hátha valaki tud vele kapcsolatban tanácsolni valamit..

2012. ápr. 14. 09:56
 5/8 A kérdező kommentje:
Azta. Koszonom a segitseget nektek. +++++
2012. ápr. 16. 10:46
 6/8 anonim ***** válasza:
09:27: te hol laksz? Nálunk, Szombathelyen 29 ftért veszem a régi tojást, 32 ért a frisset. (1 db)
2012. ápr. 16. 14:09
 7/8 anonim ***** válasza:
ja, nem nagy áruházi ár ez, hanem van egy zöldséges-gyümis a sarkon, és ott kapható tojás is.
2012. ápr. 16. 14:10
 8/8 anonim ***** válasza:

Tök mindegy hol lakom, mindenhol 45-50 Ft körül van a normális méretű FRISS tojás..

... emellett pénzkidobás is egy olyan embernek aki odafigyel az étkezésére, mert ha mondjuk minden 2.-3. tojásnak eszi csak meg a sárgáját, akkor már nem is 500 Ft/10 db, hanem 750-1000 Ft ..

Ha eszel halat, akkor ezek jók: busa, harcsa,keszeg,ponty, tonhal, tőkehalfilé... (nem tudom milyen árban vannak, én nem eszem..)

2012. ápr. 16. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!