Ha sok vizet iszok, jobban előjönnek a narancsbőrök. Ez normális?
"Úgy értem, a víznek nem ott kéne lerakódni, nem?" Ez aztán nagyon értelmes.
Amúgy NEM.
nem a víz van ott lerakódva,hanem a zsír.
a nb az zsír.
Lerakódik a víz, amitől narancsbőrös leszel? Akkor te tényleg egy biológiai csoda vagy.
A narancsbőr attól van, hogy a méreganyagok rakódnak le, nem a víz. Sőt, a víz még segít is a narancsbőrtől megszabadulni helyes táplálkozás és sok edzés mellett.
Köszönöm a rengeteg hasznos, és engem hülyének néző választ!
A "lerakódik" kifejezés talán tényleg nem volt a legmegfelelőbb ebben a helyzetben, de nem találtam rá szinonímát.
Szerencsére más helyen utánajártam.
Ha napokig ülsz és nagyon keveset mozogsz (pl. buszon utazol), bedagad a lábad. És mit ajánlanak ilyenkor az orvosok? Vízhajtót. Vajon miért? Akkor például a fenéken is felgyülemhet némi folyadék. És az jobban előhozhatja a cellulitiszt.
Az orvosok csak nagyon indokolt esetben ajánlanak vizhajtót, a legtöbbször SOK VIZET javasolnak, mert az segit kiválasztani a felgyülemlett vizet.
Ha neked a sok üléstöl a fenekeden van narancsbör, akkor egyrészt igyál 2-3 liter vizet ÉS SPORTOL, legalább egy órát sétálj gyorsan vagy fuss.
Szerintem nem...
Nekem attól jött elő a narancsbőr, hgy kb 6 hónapig nem mozogtam semmit. Csak a gép előtt ültem, dolgoztam ezerrel, alig ittam.
A heti 2 alkalom sport, az odafigyelés a tripleffect narancsbőr elleni krémzselé hozz helyre!
Tudom ajánlani! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!